Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / Super FFFU: Nissan Skyline GTR R35 vs. Perodua Kancil sekolah memandu (7 gambar)

Super FFFU: Nissan Skyline GTR R35 vs. Perodua Kancil sekolah memandu (7 gambar)

Kalau tak silap kalau kite langgar kereta sekolah memandu, lesen kita akan ditarik balik kan? Hurmm kite tunggu dan lihat ler. Difahamkan kemalangan ini berlaku di Danga Bay, Johor Bahru, kota keriangan Legoland. Kami tidak pasti bile kejadian ini berlaku sebab email ini hanye menyertakan gambar sahaje. Sape ade info?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

18 comments

  1. Lesen akan di gantung 6 bulan kalau x salah…itu pun kalau terbukti bersalah…

  2. Nusajaya yg kota keriangan legoland..

  3. fuh giler la!! keter baru tuuu…sikancil tu sure glemer lps ni…hehehehhe…

  4. Sianny,ape kabo la driver kancil riakar tu..

  5. Legoland kt nusajaya…bkn kt danga bay la nara..

  6. YDA, bkn nara la… Adoii

  7. pehh menangis wehh kalo nissan tu aku yg punye……

  8. akibat laju dan tiada sifat bersabar. kalo bawak ikut had laju ditetapkan dan bersabar, pastinya tak jadi perkara begini. cegah sebelum padah. dah jadi camni, tepuk dahi saja la.

  9. setahu aku kebanyakan pemandu mmg suka bwk laju2 kat danga bay tu…coz jln lurus…ikut pengalaman aku duk kat sana dulu…org johor suka bwk laju2 tp kurang mencelah2 mcm kat kl laju n mencelah2…

  10. x phm nape nak bwk laju2 psl area accident tu dh nak ke simpang, which logically drivers memang patut bwk pelan2..xkan la nak salahkan kancil lesen L yg memang bleh bwk 50km je??! harap2 budak yg dlm kancil tu ok & hopefully x trauma nak bwk keta psni..kalo aku dah trauma tu..

  11. Gilerr glamor betul laa Jiran aku tue..
    nak jgk tumpang sekaki,huh!!

    *jeles

  12. Kesian…… BERHATI2 DI JALAN RAYA

  13. kerete skyline taiko jb…polis sudah tukar cerita kata itu kancil pulak yg salah…

  14. takpe. sure kaya drive nissan tu.
    salah la
    legoland kat zimbabwe la nara. ngek.haha

  15. lesen kena tarik ek? kalo kete driving school yg langgar kita, mcm mana plak?

  16. habis tu..klau kereta sekolah memandu tu langgar kereta org awam, apa hukuman dia lak…? takkan lepas bebas…?

counter statistics