Sunday , October 2 2016
Home / Isu Semasa / Super FFU: Inspektor pukul pekerja hotel guna belakang pistol

Super FFU: Inspektor pukul pekerja hotel guna belakang pistol

Hanya kerana wang pembelian ais-krim, pekerja hotel budget ini dipukul polis berpangkat Inspektor menggunakan pistol. Inspektor berpangkat ijazah, macam ni ke perangai?

Sumber dipetik: Kosmo!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

12 comments

  1. bkn apa setau i lah as a medical worker seseorg tu akan tau dia peknen only 4 weeks n above peknen n also kit for peknen test naik 2 line n positif bl dh 4 weeks n above peknen ,.blm pnh tdgr lg kalau peknen seminggu dh tau..tu yg meragukan baru kawin sebulan ,.kalau dia test dh positif thats mean she already pregnant for 4 wks n above..ni realiti bkn i nk burukkan sesiapa so fans fikir2 kanlah..

  2. betul ke nie.. kene tahu 2-2 citer..x bleh sebelah pihak jer. tp klu betul x patut la… kan…kan..kan. kesian

    • wooi mangkok. ni bukan dgr dua-dua belah pihak. kuasa apa lu ada mau pukoi orang . muther fucker punya inspector. fuck u laa bodo

    • nak tahu citer apa nya lagi … walau apa pun kesalahan pekerja hotel tu apa hak dia nak pukul dengan bontot pistol?

      Kalau dia tak ada psitol berani ke dia?

      Kebanyakan polis berani sebab ada pistol aje … tak ada pistol .. "pistol" dia pun kecut !!!!

      • Beza polisdgn org awan ialah de kad kuasa leh tangkap org (biar dia sendiri yg salah) dan pistol je…kalau gentlemen, one by one open tgk…pengecut yg hanya sorok blakang kad kuasa dan pistol!

  3. Polis salah guna kuasa.agaknya polis tu anak gampang.sbb tu perangai mcm setan.kt mna ni? Kalo kt malaysia patuy ambik tindakan.krn nila setitik rosak susu sebelanga. .

  4. Mungkin mabuk tu.. Klu waras tidak mungkin dia bertindak begitu..

  5. polis memang sial, makan rasuah lebey,harapkan pagar ,pagar makan padi

  6. Polis mesia mmg tak leh harap. Kalau kes melibatkan org atasan cepat cepat nk tlg. Kalau org kebiasaan tak da perhatian langsung. Double standard….. Kalau rakyat tak bayar cukai, polis takda gaji. Kiranya rakyat yg bagi polis gaji, tapi takleh harap. Guna kuasa yang ada dan ambil kesempatan….kalau ada road block suka tahan ppuan pastu nak menggatal…..wtf.

  7. mmg xde suara ke speeker aku yg rosak?…mmg xtau salah siapa,tp klu polis 2 xsalah pn dh jd salah la sbb serang org awam mengunakan senjata even xtembak…ne tau kot pekerja hoel 2 nk leraikan pas tu tertembak ke…kan dh jd kes berat…tpp mmg @%$&* lo polis 2 kan…

  8. ni dh salah guna kuasa…x pyh dgr citer dr polis tu pun. wat kuar pistol sesuka hati tu pun dh mmg sah2 salah. bknnya bdk tu wat pe2 pun yg smpai nk kuar pistol. gaduh mulut dhler. x pun report kat manager hotel tu psai bdk tu services x bgus. pihak berkuasa patut kena siasat bkn takat kes kat hotel ni je, tp kena siasat, may be polis ni jenis kaki mkn rasuah. klu polis tu x kena buang kerja, rasa x hingin nk p mengundilah…..kerajaan korup

  9. Sgt kurang ajar. Kesian aku tgk pekerja tu. Patut kena buang kerja. Ada masuk paper Metro muka depan cerita ni. X layak langsung jadi polis…

counter statistics