Tuesday , December 6 2016
Home / Pelik / Super FFU: Kopi untuk hotel mewah diperbuat daripada … (6 Gambar)

Super FFU: Kopi untuk hotel mewah diperbuat daripada … (6 Gambar)

Erm lazat nye kopi Black Ivory yang disediakan di beberapa hotel mewah seluruh dunia ni sehingga anda tahu dari mana datangnye kopi itu selepas ini.

Sumber dipetik: USA TODAY

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

26 comments

  1. rase taiknye ke rase kopi dulu??

  2. PERGHH……sedap gler…mei secawan..

  3. mmmmmm SEDAP nya KOPI TAHI GAJAH… KOPI TAHI LEMBU x der ker…

  4. biar btl taik gajah,eeeeeeeee pergotor.!!!!

  5. ade aku kisahhhhh….

  6. nafsu manusia naik kerana makan kopi tahi gajah, maka gajah pun naik pelik???

  7. sapa nak taik aku buat teh tarik.?

  8. dunia akhir zaman.. dah jadik najis pun di proses jadi minuman.. apesal la tak amik je kopi tu trus proses je jadik minuman… tak faham betul.. sadissss…. gajah pun tak nak makan taik dia balik.. ni dah sama taraf dgn anjing mkn najis… puikkkk…

  9. CUBE RASE DULU BARU KUTUK…..BR TAU SEDAP KE X DER OII…….

  10. bukan pasal sedap atau tak tapi ianya najisssss

  11. ala ignorant nye this is common la. mereka akan bersihkan najis tu dan amek biji kopi dri najis tu then they will grind it. the taste is better. same goes to the fox . they will after the fox to get the faeces. then process the coffee bean got from the feaces . mcm vietnemese coffee la. sedap tau

  12. brape punya banyak la tuhan bagi kat kita mkanan yang bersih.sedap dan halal…yang kluar ikut bontot juga nak pelahap manusia2 ..tu yang hati kita jadi hitam tak tau mana baik buruknye..tak gitu cik nora ye….

  13. pernah tgok kt ntv7 dlu,kt malaysia dia buat ngn taik musang,tp msa dia tunjuk tu,org bukn islam je yg minum

  14. KALAU AKU BERAK PON MSTI DE ORG WT KOPI EK….SP NK TRY

  15. hahaha.. vitagen pun samekan.. buat dari bakteria baik dari taik kite.. hahahahaha…………….

  16. zaman sekarang macam2 boleh makan..

  17. kalau dah melayu/islam xmengenal suruhan dan larangan dlm agama apa nak diherankan pada penganut agama lainnya

  18. oo die amek kopi tu dari taik.. susah jgk nk asingkn tu..haha

  19. ada juga yang minum kopi nih rupanya..

  20. eeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwww

  21. tipu je la.. taik gajah mane ade kecil bulat2.. taik kambing ok la kot..
    nak tipu pun agak2 ler ..pergghhh

counter statistics