Saturday , October 1 2016
Home / Pelik / Super FFU: Lemak pinggang pindah ke payudara (video)

Super FFU: Lemak pinggang pindah ke payudara (video)

Amaran: video agak disturbing. Ini ialah video bagaimana seorang wanita telah melakukan pembedahan memindahkan lemak di bahagian pinggang dan pindahkan ia di payudara. Sape stim die gile.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

11 comments

  1. Cisssss nak muntah aku tengok…..

  2. ADOOOOIIIIIIII….sanggup buat semua ni utk cantik…

  3. eeeyerrkkk

  4. ni breast reconstruction surgery ni..x sakit la sbb dah bagi bius..bese bwat mende ni sbb breast cancer..

  5. tak sanggup aku

  6. hadoi…sakit aku yang rasa

  7. kalo sebab breast cancer tak per la….kalo sebab nak melawa nak bagi tegang tetek takut gak…pernah dl tgk kat tv(tak ingt chanel apa) yg org putih buat pemindahan lemak perut ke muka tuk awek muda bt kat hospital malaysia …mcm nie gak la doctr tu bt…org putih tu kt tak rs skt pun…aku yg tengok yg rs sktnye…adoiii la

  8. adoi! ngerinyer tgk…ganas die buat! kalo tak di bius mcmna la rasanyer.. :S

  9. MS.PELUPES
    BODOH LAH….

counter statistics