Friday , July 25 2014
Home / Pelik / Super FFU: Seluar dalam musim sejuk yang pelik (6 gambar)

Super FFU: Seluar dalam musim sejuk yang pelik (6 gambar)

Hari yang lepas, kami post gambar coli untuk lelaki di Jepun. Hari ni, seluar dalam untuk musim sejuk pun ader! LE FU! Hep! Pompuan jangan tengok! Haram! Gambar penuh after the jump.

Sumber dipetik: Amazing & Funny

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

19 comments

  1. hahahahah

  2. yg last skali tu mcm ley belikn utk boyfren aku,.hahaahha

  3. ape punyer musim sejuk seluar dalam nih.. wakaka

  4. i lbh bminat nk beli yg first tu….mesti best sbb tu diblerkan…

  5. seyez,,hahahahaha,,yg last tu chomel..hahahaha,,mane nk beli????
    hahahahahaha

  6. DAHSYAT TUL!!:p

  7. gler..hahahaha..

  8. kal beli 1 r utk my hubby…

  9. WAHAHAHAAHA! MCM SIAK!
    YG LAST TU REALLY LOL !
    NIWAE ITS CUTE THOUGH TAPI JGN MIMPI LER NAK BELI!

  10. kalau tengok betul2 yang last tu le yang first diblurkan tu.

  11. belajar je kat kedai mengait…. tapi kalau dah cuci jgn pula sidai kat luar rmh…menjelouskan suami jiran sebelah.

  12. yg no 2 & no-6 pendek la … hihihihih

  13. tu blm mjadi lgi….dh on nnt tk muat lak…ke kait panjang sikit.

  14. hahahaha..mcm2 la china nie..kehampehan btol

  15. ape cer cam ni

  16. memang super giler……….

  17. Minah tonggeng.

    Aku nenek nak beli untuk atok . Cucu aku mesti senyum tutup mulut.atok tak alu e e .bestkan

  18. ali baba dodol

    pompuan mana bleh tengok…haram tapi ada jugak yang tengok.

counter statistics