Saturday , December 10 2016
Home / Pelik / Super FFU: Seluar dalam musim sejuk yang pelik (6 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

19 comments

  1. hahahahah

  2. yg last skali tu mcm ley belikn utk boyfren aku,.hahaahha

  3. ape punyer musim sejuk seluar dalam nih.. wakaka

  4. i lbh bminat nk beli yg first tu….mesti best sbb tu diblerkan…

  5. seyez,,hahahahaha,,yg last tu chomel..hahahaha,,mane nk beli????
    hahahahahaha

  6. DAHSYAT TUL!!:p

  7. gler..hahahaha..

  8. kal beli 1 r utk my hubby…

  9. WAHAHAHAAHA! MCM SIAK!
    YG LAST TU REALLY LOL !
    NIWAE ITS CUTE THOUGH TAPI JGN MIMPI LER NAK BELI!

  10. kalau tengok betul2 yang last tu le yang first diblurkan tu.

  11. belajar je kat kedai mengait…. tapi kalau dah cuci jgn pula sidai kat luar rmh…menjelouskan suami jiran sebelah.

  12. yg no 2 & no-6 pendek la … hihihihih

  13. tu blm mjadi lgi….dh on nnt tk muat lak…ke kait panjang sikit.

  14. hahahaha..mcm2 la china nie..kehampehan btol

  15. ape cer cam ni

  16. memang super giler……….

  17. Aku nenek nak beli untuk atok . Cucu aku mesti senyum tutup mulut.atok tak alu e e .bestkan

  18. pompuan mana bleh tengok…haram tapi ada jugak yang tengok.

counter statistics