Monday , September 26 2016
Home / Pelik / Super Geli: Shae feat. Bobo – Sayang di Anugerah Blockbuster 2013

Super Geli: Shae feat. Bobo – Sayang di Anugerah Blockbuster 2013

Walaupun geli dengan penampilannya, popularitinya telah mengalahkan kami untuk tidak membuat post ini. Mari muntah beramai-ramai.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

17 comments

  1. xleh bla aku ngan bobo. dia ni xde family ke??

  2. btul2. geli aku tgk mlm 2.

  3. Melayu pprt busuk hati.puiiiiii aku tgk ok je xde geli pon,hati klu dah busuk dan penuh dgn iri hati orang buat baik pon dia kata gelii,dasar hati yahudi

    • klu ko baik ko x kan senang2 hati ckp org lain yahudi la bahlol….ckp guna la otak…

      • Sudara / saudari shhhhh…..aku rasa ko lagi geli kalu aku tgk… sampai boleh muntah hijau aku tgk ko …

  4. Hmm korang nie bersyukur la skit die pown manusia juga hmm xxx yah la na kutuk sgat. …korang nie perfect sgat kew atau korang jealous die jadi artis Sekurangnye die xxx buat benda xxx elok. …hmm xxx yah la geli sgat.. nth2 korang lagi teruk dari die …pown ad perasan juga mcam kitew..

  5. camnilah orang..orang nak tegur kena bantai…berleluasa bapok2 nie…suka buat show…kalau bapok jenis cari kerja halal sara hidup keluarga xpe la jgk…

  6. tlg la..aku nek meluat ini bobo..tergedik2..xde motif..puii

  7. kalau mcm ni la tegur pun tak boleh , hati busuk la bagai…lama2 Malaysia ni jd Thailand… bersepah bapok pondan semua… dah tau benda ni haram lagi digalakkan..bila tegur mcm2 kena bantai…ni semua akan jd perkara negative utk2 anak yg sedang membesar….

  8. tolongla hentikan budaya pondan, lembik camni..merosakkan bangsa.

  9. Setujuuuuuu..asap dah keluar..teringat salah satu tanda kiamat

  10. betul..say sokong nabi tak mengaku umat..<3:'(

  11. aku bkn la pertikaikan dia tu mcm tu…aku pn ada gak kwn mcm tu,tp dorg xde la over mcm ni…dorg biasa2 je..org xsuke dia bkn sbb dia lembut,tp lembut dia mengada-ngada..

    *mse mule2 tgk parodi dia dlu aku suke gak,tp ble dh byk sgt n over,aku naik nyampah

counter statistics