Friday , August 1 2014
Home / Isu Semasa / Super Geli: Ulat hidup dalam Karipap Secret Recipe

Super Geli: Ulat hidup dalam Karipap Secret Recipe

Ewww! Kami juge mengalami nasib yang sama ketika makan Chicken Cordon Bleu apabila ayam tersebut telah busuk dan keras.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. tol ke nie…eeeeeeee…..dh la aku suke mkn puff die…

    • Laaa tu lah intinye. Ulat tu yg buat ia sedap..lemak2 manis. Fresh lagi sebab masih hidup dan bergerak2..mane nak dapat kat tempat lain dengan harge nye tu??! Ni lah Secret Recipe nye..selama ni makan habis je kan? Asal tak tahu pe didalam, janji sedap, ko org telan je lah…

      • hahahahahahahahah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
        ko buataku tergelak sampe telinga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  2. eee…..yeak!!!

  3. betul lah tu…punya banyak ulat nyer…perghhh…kurang asam betuolll…spoiillllll….

  4. AKU BARU MKN SEMALAMMMMMMMMMM

  5. e2 pasal aku xsuka makan kedai,, silap2 nanti ada eko cicak
    aaauuuuwwwwwwwwwwww

  6. ada aku kesah??

    msti karipap yg dia jual xde org beli dijualnye lg pada keesokan harinye.then kalo xde org beli jgk dijual pada hari esOk n seterusnye..seterusnye..smpai la last2 ade org beli bile mkn intinye dah berulat. eeee~!!!

  7. xpyahlah nk dengki dkt secret recipe,ntah karipap mane ntah beli pas tu nk tuduh sr pnya pla.ko igt sr ni kedai tepi jalan ke?dorg jg kualiti,ni la perangai melayu dengki je kejanye,xpyahlah nk cover psl kes kfc melayu bodoh tu fitnahkan sr.korang ni xde keje ke asyik dengki je kejanya,klu btul knp x amik tindakan undang2?kecut telur.

    • kedai tepi jalan xguna pastry puff lah…. guna tepung gomah ngan minyak
      hhhhhoooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooo

  8. saya pun pernah kena kat secret recipe tesco tuuuut eee melekit mcm dah busuk minta dia tukar tapi sama jugak ….terus rasa nak muntah…….sampai skrg dah malas nak makan kat secret recipe lagi …..uweeek

  9. saman je la. kompen menang kes. bukti dah kukuh tu

  10. weh ni mesti kes makan dekat rumaah, dah simpan bhari2 ape kat umah tu, tak nmpak mcm kat kdai secret recipe pun

counter statistics