Wednesday , August 20 2014
Home / Lain-Lain / Super Gempak: Gambar terapung oleh jurugambar Singapura (14 Gambar)

Super Gempak: Gambar terapung oleh jurugambar Singapura (14 Gambar)

Jurugambar dari Singapura, Jeff Teng Cheong dan Jaden, juga dikenali sebagai Levitation SG telah mengambil gambar terapung yang awesome ini di negara mereka. Gambar yang diambil ini adalah hasil inspirasi daripada jurugambar dari Tokyo iaitu Natsumi Hayashi, jurugambar yang paling awal menggunakan konsep gambar terapung ini. Gambar penuh selepas ini.

Sumber dipetik: Levitation SG

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. mcm gila jahh!!!

  2. Cantik. Tak kisahlah kalau ada org nak cakap edit ke, photoshop ke, tipu ke, gambar2 ni memang cantik.

  3. dia tiru konsep dari photographer jepun

  4. Mcm pari2 plak.!

  5. shuttel speed……

  6. ala, dia guna fast shutter speed masa shot gamba ni.

  7. Macam bodo jer…

  8. x nampak kreativiti hanya terapung je..action yg sama

  9. budaya org malaysia yg negara lain xde…suke kompain…komplain…komplain…pas tu suh buat sndiri x pandai lak…menyampah btul…yg bkorang taw buat…ambi pic muka itik…buwekkk!

  10. even bullet train kt jepun pun magnetic levitation… bile magnet yg sama kutub kn akan menolak.. jd sbb tu train diorg jd mcm terapung…

  11. Gmbr ni yg paling penting dia model yg melompat tu. Sbb xsemua org bleh lompat mcm tu.

counter statistics