Monday , September 26 2016
Home / Pelik / Super Gempak: Gereja dibina dalam granit gergasi (12 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

8 comments

  1. Chantik….. mudah2han suatu hari nanti tempat nie jadi MASJID…. Amin….

    • nak bina masjid mmg boleh tapi cari lah tempat lain sebaik-baiknye, ni GEREJA KRISTIAN punye, tiada hak untuk org islam utk membina masjid di tapak GEREJA SUCI UMAT KRISTIAN..

    • jagalah sensitiviti agama lain deq oii..kristian,kristian la..islam,islam laa..tak sama.so kalau nak org hormat agama korg,sebaik2nya korg la hormat org lain dulu..adeq sekolah kn??ada belajar Pendidikan Moral,kn??jg mulut ko deq..kiamat dh nak datang..

  2. Tempat macam nilah yang depa rancang utk dibina di atas masjidil aqsa. Nauzubillahiminzalik. Mintak2 Allah jaga rumah-Nya.

  3. *di atas tapak

  4. Hopefully i have the chance to go their… JESUS CHRIST…. THE SON OF GOD.. 😀

  5. in the name of Jesus Christ…thanks lord…hopefuly 1day banyak ler church kat Malaysia nie

counter statistics