Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Super Gempak: Hotel kapal terbang Jumbo untuk diduduki (15 gambar)

Super Gempak: Hotel kapal terbang Jumbo untuk diduduki (15 gambar)

Kapal terbang 747-200 atau kite panggil Jumbo ini telah  dijadikan sebagai hotel dan kini ia berada di lapangan terbang Stockholm-Arlanda, Sweden. Sejarahnye agak menarik di mana pada asalnya ia dibina untuk Singapore Airlines sebelum tersadai di Sweden kerana company terakhir yang membelinye telah bankrapsi. Hotel ini mempunyai 25 bilik yang full-furnished di mana di dalamnye ade 3 katil setiap satu. So kalau uols singgah Sweden, jangan lupe ambil gambar secare live dan share bersama kami. Gambar seterusnye selepas ini.

Sumber dipetik: Inhabitat

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

18 comments

  1. Coolnya…bestnya if dpt pg sini. 😀

  2. Berapa ringgit semalam….?

  3. pehh…kalo hotel ni bole terbang lg best..

  4. kalau terhempassssssssss………naya je la buat kapal terbang camtu…..

  5. tak pening ke……………kalau aku…dah lama dah aku muntah 40 beg………………dah le bergegar…………nak terkencing siot ………..

  6. Bob Donot nama tipu

    jangan risau…..hotel ni tak terbanglah….boleh tebang pokok adelaaaa………

  7. Piah mulut murai

    BOb Donot…………………….hotel tak bleh tebang pokok le……………..alahai BOB-badan orang besar ataupun ntah………aku tak tau………..cari le sendiri……men-men je iaitu main-main je bukan laki-laki je atau lelaki dalam kata ganda separa aku tak taulaa………Tunggu kejap bukan tunggul kayu atau pape 2 BOB tu nama tipu……………………………..Tak baik tipu olang,eh orang tau…………………Dosa……………………kalau cakap btul-btul takper gak…………….hampeh taik kuceng………hampegasssssssssssssssssss kentut busut,eh busuk hati papejelahhhhh…………..

  8. Obama in the hell

    Hotel dlm roket lagi bessttttttttt…………..

  9. Mamat bin Paramat

    nasi lemak kopi oooooooooooooooooooooooooooooo…………dalam roket tu………………ntah……………

  10. Mulut luzahhhhhhhhhh

    Obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooo
    Osaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooo
    is war not warning to be friend………………shit……kick ass the Swedwn that dawm like your grandma fucker

  11. P.burger Ramlee

    kuhajo mlut ko tu………………………..

  12. hotel dalam setelit pon besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………cukai tak bayar lagi maaaaaaaaa…..kang gua tarik lu punya hotel…………………………..

  13. hostel?????????

  14. buatnya tgh2 syok tidur tibe2 hotel tu terbang????????????????
    naya jeeeeeeeeeeeeeee………….

  15. nice..cool..honeymoon ni best

counter statistics