Tuesday , December 6 2016
Home / Isu Semasa / Super Gempak: Mahligai Michael Jackson akan dilelong (10 gambar)

Super Gempak: Mahligai Michael Jackson akan dilelong (10 gambar)

Mahligai Michael Jackson akan dilelong bermula minggu hadapan bersamaan 17 Disember. Lelong akan diadakan di Los Angeles. Mahligai ini ialah tempat tinggal Michael Jackson bersama tiga orang anaknya sejak tahun 2008 sehinnga dia meninggal dunia akibat overdos ubat tidur oleh doktornya, Murray. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

6 comments

  1. sedih bila tengok pic yang last tu.. i love daddy.. 🙁

  2. Mahligai indah, bila kembali ke 'kediaman' asal, mahligai ditinggalkan begitu saja. Hurm…

  3. wah…hebatnya. kagum ngan orang yang mampu miliki benda2 cam ni dgn usaha sendiri. sy kumpul gaji smpi pencen pun confirm tak dpt jg.

  4. best kan dpt kumpul banyak harta n bg anak menikmati kemewahan…pd aku mj dah buat apa yg terbaik tuk anak2 dia…dia nak anak dia rs idup dlm keadaan senang x mcm dia kene keje dr usia yg muda…cuma sedih cara kematian dia n anak2 dia msh kecik lg…walau apa pun kalo aku jd mj pun aku akan bg segala kemewahan tuk anak aku spy dia tak rs ssh mcm kita cr duit…

  5. sape nak jadi broker ???????

counter statistics