Saturday , December 10 2016
Home / Lain-Lain / Super Gempak: McDonald tercantik di Amerika Syarikat (17 gambar)

Super Gempak: McDonald tercantik di Amerika Syarikat (17 gambar)

Mcdonald ini terletak di dalam mansion yang berusia lebih dari 100 tahun. Kalau ada kat Malaysia ni, mesti dah penuh sebab orang kita kan suka makan McDonald. Gambar penuh selepas ini.

Sumber dipetik: ScoutingNY

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

9 comments

  1. Macam CLON MCDonalds ajer…. apasal nama MCDonalds HITAM.. bukan MERAH warna rasmi…. logo M pun x der ……

    • Bodohnyeee..kn dh mention mcd berusia lbh 100thun..mstilh tu logo n wana asal dlu..fikir dlu bru buat statement

  2. erm its not a clone..penah masuk tv..premis ni terletak kat new hyde park.. ni sbenarnya rumah lama klu tak silap since 1800 tak sure la exactly tahun bila, and sebab dorang nak preserve unsur2 sejarah kt bandar kecil ni, dorg tak nak la robohkan rumah ni, so mcdonald's bought the property and convert jadi restoran, and dorg tk ubah byk pun rekaan rumah ni sebab ada unsur sejarah. rasanya klu dorg guna logo merah kuning yg biasa tu cam cacat lak nmpk rumah ni. logo hitam ok la.

  3. Bole wat umah contoh….

  4. super cool..mmg betol a mcd ni.. just google je.. new hyde park mcdonalds mansion

  5. Ala kat penang pun ada..tapi kfc arrr….

  6. Hahaha… Kn da kena 'bodohnye'… Free free jer kena bodoh sarip dol… Hahaha padan muka… Hahaha…

counter statistics