Thursday , April 24 2014
Home / Lain-Lain / Super Gempak: Rumah di tepi tebing hutan (12 gambar)

Super Gempak: Rumah di tepi tebing hutan (12 gambar)

Cantiknye. Kan best kalau ada kebebasan buat rumah macam ni kat sini. Lagi gambar lepas ini.

Sumber dipetik: Izismile

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

10 comments

  1. cantik…tp ble mlm mcm seram la plak…wat nye tym agin tiup ….

  2. cantik..dekat mana ni?..

  3. rumah dlm citer Twilight.

  4. it must be in bali sebab ada hiasan penjor.

  5. wooowwww

  6. Terbaikk! Tapi takut jugak, tengah sedap2 masak atau mandi kat kola tu atau sembang2 kat beranda, datang Pak Belang atau Waris bagi salam sejahtera… Hee, seram komer!

  7. hello guys – kawasan ni bukan nya apa yg paling bahaya adalah bila kejadian tanah runtuh.

    abg Zack sebagai bekas senior dalam kumpulan new boys berpendapat sekiranya umah abg ni dari kawasan macam ni abg zack akan mengusahakan tanaman pertanian seperti pokok ganja & pokok popi sahaja. amat menguntungkan. tengok abg skrang dah berjaya kan masuk berita media ;-)

  8. gojesnyeeee. tanah runtuh tu kalau ada org buat kegiatan haram. kalau semulajadi, takde apenye

  9. baru..meme cantekk..tp bukan senang nk jaga umah tepi utan mcam ni…musuh utama…kelembapan…umah mudah diserang lumut dan alga…

  10. Kalau kat MALAYSIA sure kene masuk PENCURI dah,,,,,, POLIS bukan BAGUS pun…. PODAH……

counter statistics