Sunday , December 11 2016
Home / Lain-Lain / Super Gempak: Taman Namba, taman hijau atas bumbung (11 gambar)

Super Gempak: Taman Namba, taman hijau atas bumbung (11 gambar)

Taman Namba ini merupakan sebuah bangunan yang menempatkan ruang pejabat dan juga kompleks membeli belah. Asalnye tapak ini merupakan sebuah stadium baseball sebelum digantikan dengan bangunan pejabat Parks Tower. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

7 comments

  1. mcm ni la yg dorg nk wat tepi federal hiway 2…siap de swimming pool g….

  2. cantikk gila terbaik..

  3. fuyooo…
    cool giler….

  4. beautifulnara vs mediamalaya

    perghh…kt mesia ble nk wt cmni? xde bajet ke..sbb byk dh abeh ke pru..wakkakaka

  5. namba park.. osaka.. baru lepas pergi.. japan nie kalo boleh semua shopping complex nak buat bwh tanah..

  6. kerja arkitek memang best, design je.
    tp yang peningnye, engineers la.
    need to make sure all the loads are sufficient enough to cater live load and dead load.
    plus, curvy tuh. and voids. kira hebat la design analysis diorang.

    malaysia nak buat??memang banyak peruntukkan. plus, nak mintak approval saja pun makan masa.but the latest trend is green building. its very good to our country actually. tapi satu je, kos lah.

    if you have money, you have choice. no money, no choice. 😉

counter statistics