Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Super Gempar: Johan As’ari akan mengahwini Lana Nordin

Super Gempar: Johan As’ari akan mengahwini Lana Nordin

Amek kau! Tersangat gempar berita ini sampai mendapat title “Super”. Ramai yang agak terperanjat dengan berita yang keluar di sisipan Hip Berita Harian hari ini apabila terkeluar satu tajuk “Lamar lepas 3 hari berjumpa”.

Di dalam artikel tersebut, Johan Asari menyatakan hasratnya untuk mengahwini artis berkontroversi, Lana Nordin. Pada mulanya kami ingatkan ia gimik untuk drama atau filem akan datang. Tetapi setelah dibaca sehingga penghujung ternyata ia seperti mimpi menjadi realiti!

Menurut Johan, selepas bertukar-tukar nombor telefon dan dating dinner bersama selama 3 hari telah membuatkannya mengikut ‘gerak hati’ untuk melamar Lana. Ini ternyata memeranjatkan banyak pihak terutama Shila Amzah, artis yang digosipkan bercinta dengan Johan sebelum ini. Melalui twitter Shila, terdapat beberapa tweet tapi kami kurang pasti pada siapa ia ditujukan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

4 comments

  1. lepas ni shila amzah buat lagu masih aku cinta bahagian 2 plak…

  2. Johan ni nk cri yg mantop la tu..ckp je nk kawen tgk2 xde pn kawen..retis bese la..prangai sume mcm jamban..puiii

  3. 3kali bertemu terus nak kawen hebat siLana ni mandrum bagus kalahkan big mamas.Moga-moga siJohan EX-Panstren boleh membaiki labu yang busuk nie.

counter statistics