Wednesday , June 20 2018
Home / Lawak Jenaka / Super Genius: Teknik marketing yang macam har

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

4 comments

  1. hahahaha..xleh bla pny idea,,hahahah..

  2. hahaha…bagus punya marketing. kalo nak repair pintu kereta, kita toreh kat pintu kereta tu contact details.

  3. haha paloy … mau aku coba klau mcm tu …haha derrr…cehhh

  4. wah best ny idea ni..hahaa

counter statistics