Saturday , November 18 2017
Home / Lain-Lain / Super Gerek: Potrait kahwin diserang zombie (15 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

15 comments

  1. Trinity Rosz Amet

    hha funny !

  2. hahahahaha.creative2.

  3. hahaha….

    x leh bla posing gambar yang terakhir

  4. gambar ke-3 last, sonok zombie tu usha celah kang2 awek tu..hahaha!

  5. Mcm pengantin lapok je deme ni..cm tua..wakakakka

  6. haha..idea hebat!!

  7. tiba-tiba ada penyodok kan?

  8. hahaha..(kecohabes)..ko nampak je tang tu kan..

  9. Hohoho, bersihnya baju zombie. Macam baru, pakai sabun TOP kot… Cuma rabak sikit je mungkin pakai klorox terlebih sudah atau kena gunting dengan bini zombie sebab asyik merayau saja…

  10. LOL. Ohsem gak wedding picture macam ni 🙂

  11. hahahahaha…. lawak
    nyer

counter statistics