Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Super Gerek: Potrait kahwin diserang zombie (15 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

15 comments

  1. Trinity Rosz Amet

    hha funny !

  2. hahahahaha.creative2.

  3. hahaha….

    x leh bla posing gambar yang terakhir

  4. gambar ke-3 last, sonok zombie tu usha celah kang2 awek tu..hahaha!

  5. Mcm pengantin lapok je deme ni..cm tua..wakakakka

  6. haha..idea hebat!!

  7. tiba-tiba ada penyodok kan?

  8. hahaha..(kecohabes)..ko nampak je tang tu kan..

  9. Hohoho, bersihnya baju zombie. Macam baru, pakai sabun TOP kot… Cuma rabak sikit je mungkin pakai klorox terlebih sudah atau kena gunting dengan bini zombie sebab asyik merayau saja…

  10. LOL. Ohsem gak wedding picture macam ni 🙂

  11. hahahahaha…. lawak
    nyer

counter statistics