Monday , April 21 2014
Home / Lain-Lain / Super Giant: Ketam kelapa, ketam paling besar di dunia (11 Gambar)

Super Giant: Ketam kelapa, ketam paling besar di dunia (11 Gambar)

Nah amek! Makan ketam kelapa sekor ni puas-puas! Agaknye berapa la harga untuk seekor. Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

26 comments

  1. senorok neh dalam operate ketam neh. yum yumm

  2. bole makan tak ye? bukan dua alam ke untuk orang islam?

    • HEK ELEH, KETAM YG KO MAKAN KAT SINI TU PUN BOLE IDUP KAT DARAT JGK.. APE BENDA LAH.. BELANGKAS PUN BOLE HIDUP KAT DARAT JGK.. TP KO MAKAN JGK KAN..

  3. Adeh…tajuk ketam kepala,tulis bawah tu ketam kelapa plak….aduh pening kelapa eh,pening kepala heheheh

  4. Ketam ke LABAH2 nie…. lorrrrrrr

  5. tengok pic ketam hidup.. gerak sana sini.. tiba pic yg ke 12.. dah sedia terhidang atas meja.. rasa kesian la pulak nak makan….sob.sob.sob.

  6. Perghh…besaq gler…takot je tgk

  7. yg dh masak tu rupa dh mcm alien.. :p

  8. tak boleh makan ketam kelapa ni…sebab 2 alam..suka duduk atas pokok kelapa@dalam tempurung kelapa tua…

  9. Ketam ni xleh mkn, pnh bc dlm 1 artikel dulu. . Sbb 2 alam. . Ketam batu pun xleh mkn. . Sbb ketam ni kekdg duduk ats darat lbh lama dr dlm air, soal agama xleh main2. . Rujuk dulu pd yg pkar. .

  10. Tau pn rujuk islam ke hape…yg si Vongok Milah tu pehal jwp gtu….nk bising2 plak

  11. MILAH tu cam dlm pantang pas melahirkan anak je..meroyan..
    Betol kata Hello, ketam ni xleh mkan.. sbb dia bole hidup diatas darat lebih lama dari dlm air.

  12. mane c milah nih? diam lak kan. tak layak nk beri pendapat kalau tak study dulu and menjawab agak biadap. panas jer baca comment die.

  13. Kasi petik kepala tua okay juga ini ketam

  14. Gilerrr besarnyer kapit anu mesti putus

  15. dah mcm labah-labah aq tgok..

  16. ketam ni tak leh makan sbb 2 alam

  17. nk mkn pun x lalu………………………ceh!
    :S:p………………………

  18. macam bapak umang2 jew..nak makan pn tengok 2 3x dulu..kalu tengah jalan n tetiba jatuh dari atas kompem kte lari dulu..haha

counter statistics