Saturday , December 10 2016
Home / Isu Semasa / Super Giler: Ayah terajang anak kerana turun tangga lambat

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

26 comments

  1. aku sepak jugak bapak budak tuh..

  2. Terajang bapak budak tu

  3. Ya Allah.. kesian nye..org mcmni pn ade kt dunia ni..mmg bodo n giler!!

  4. babi bapak bdk tuurr

  5. Astagfirullah-al azim. Kurang ajar punya bapak. Kau tua esok, jangan nak menangis terlolong2 kalau anak tu buang kau atau terajang kau pulak.

  6. ya allah….kesiannya bdk tu.sekuat hati dia terajang blkng bdk tu..xde hati perut lnsung.klu ye pn mrh,xyh la ko tggu,ko jln je la sengsorg ko..abis cite..ni nk gk ko tggu bdk tu pastu ko sepak…nmpk sgt mmg niat nk puaskn hti binatang tu.

  7. org china mkn benda kotor,tu psl bodoh!…

  8. nilai kemanusiaan smkin hilang, tringt kes budk kna lanngar dlu, diaorg bolh lalu n tgok je

  9. CINA BABI CINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABICINA BABI

  10. Kalu aku jumpa mamat cinapek yg terajang budak tu memang harus aku sula lubang juburnya dengan kayu cota atok aku!!!

  11. Time dia tua, jln lambat, biar anak dia pulak sepak dia… What goes around come around kn.. Sndri mau igt la papak…

  12. Hati seorang ibu tersentuh.. x sampai hati nak tgk… Ya Allah selamatkanlah semua bayi & kanak2 di dunia ini.

  13. Anak kecil lagi.
    Kalau lambat dukung la.
    Babi punya bapak!
    Tua nanti akan terima balasan.
    Jangan baru nyesal.

  14. sial punya ayah ni..
    kuat tu dia sepak aku yg rasa sakit..
    gila mental eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geraaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  15. Yg pompous n tu mak dua ke?? Dh dah mak bapa gila..Dah anak di terjang habis di terang email dua plg Tarik telinga… Ya allah!!! Gila betul lah.. Memang sah Kat rumah budak tu kena dera!!!

  16. Dekat dpn org pun dah kena mcm ni.kalau kat rumah mcm manalah nasib budak ni.kesian..

  17. negara mana?? China..? no wonder…

  18. Babi punya bapak kalau aku jumpa time tu aku ambit bantang besi aku katok sampai pecah pala bangang

  19. Ayah kandung ke atau bf mak nye, mmg otak letak kat lutut

  20. SETAN PUNYE ORANG. DHLA YG JANTAN TU SEPAK BNYAK KALI, YG PEMPUAN SIAL TU PERGI TARIK PLAK TELINGA BUDAK TU, MINTAK2 DUA2 KENA LANGGAR LORI NAJIS SBB PERANGAI LEBIH BUSUK DARI TU.. SIANNYE BUDAK TU, SEDIH NGN SAKIT HATI YG AMAT TGK SEMUA NIH 🙁

counter statistics