Tuesday , December 6 2016
Home / Pelik / Super Giler: Lelaki tidak berpakaian makan kepala orang di Hawaii (9 gambar +3 video)

Super Giler: Lelaki tidak berpakaian makan kepala orang di Hawaii (9 gambar +3 video)

Kejadian yang berlaku pada 27 Mei lepas, seorang lelaki dalam berkeadaan tidak berpakaian telah ditembak mati selepas dikatakan sedang memakan kepala orang awam. Lelaki tersebut telah diberi amaran untuk memberhentikan tindakannye memakan orang awam itu namun tidak diendahkan sebelum dia ditembak mati. Orang awak yang dimakan itu dalam keadaaan yang kritikal di mana separuh kulit mukenye telah dimakan lelaki kanibal itu. Lagi gambar & video after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

16 comments

  1. takutnyerrr..

  2. brace yourself, zombies is comingggggg!!!

    btw, cuba search google image "man-eating victim face", keep scrolling sampai page 6-7, nanti akan keluar gambar mangsa tanpa dahi, pipi,mulut, dan hidung..90% muka hilang..sangat ngeri

    enjoy!

  3. ya allah takutnyer!!!!

  4. Wow chantiknya gambar kereta atas jambatan tu…..

  5. mungkin nak akhir zaman ni,adala virus zombi tu……………..

  6. zombilaaa tu…sebab dia makan kepala orang tu ada otak……………..

  7. zombiiiiiiiiiiiii………….

  8. apa la zombie, zombie. org tu homeless, dan dia jadi camtu mungkin sbb gila atau terlalu lapar. org sakit mental, apa pun dia boleh buat. tak habis2 dgn zombie. percaya sgt dgn apa2 yg western duk kepohkan.

  9. a,ah ye tak ye jugak………………………….tapi dia makan kepala orang tu dah cam gaya zombie…………dengan….eiii….seram aku nak cakap………..nanti ada zombi blakang aku karang……..

  10. orang tu dah terhasuk game zombie tu…………nak try eat kepala org tu…..

  11. zombieeeeeeeeeeeeee…………………………apelaaaaaaaaaaa………………………………..kat dunia ni dah macm2 bunyinya

counter statistics