Sunday , December 11 2016
Home / Isu Semasa / Super Giler: Orang tua gigit cikgu kerana berebut tempat duduk (1 video)

Super Giler: Orang tua gigit cikgu kerana berebut tempat duduk (1 video)

Deyemm! Ini memang super giler. Dek kerana berebutkan tempat duduk dalam keretapi bawah tanah, orang tua berusia 60 tahun ini sanggup memakan cikgu ini. Yang paling best, crowd boleh tengok macam dalam wayang pulak kan.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

10 comments

  1. buat perangai pulak org tua nie…

  2. buduh org sekeliling, punyerla ramai bkn nk tolong.. rosak rosak..
    yg org tua ni pn satu.. -__-

  3. asl xbleh tgk..ampeh

  4. semua kat situ bodoh…….bangang.

  5. Orang kat negara nie memang banyak yang BODOH…. dah biasa tengok benda2 pelik datang dari NEGARA INI…… Lain kali makanlah plak TRAIN tu

  6. ya rabbi!ape nk jd ngan org zaman skang,bkn nk leraikan pon..bantai tgk je belaka2..adoii

  7. itu kalau perangai pelik, bebal, mesti kat negara China, ramai sangat rakyat, mcm2 jenis peliknyea

  8. Ya allah..smp berdarah3..huhu

  9. sepatutnya yang tua ajar yang muda…macamane orang muda nak hormat orang tua….entahlah…takde perasaan malu

  10. ".. to love is to care, to care we must share…"
    get some and feel awesome at <bold> I AM GORGEOUS</bold>

counter statistics