Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Super Gojes: Azrinaz Mazhar Hakim, bekas isteri Sultan Brunei (7 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

26 comments

  1. cantiknye…

  2. Chantik..??? alah lepas edit pakai software memanglah….

  3. cantiknya gambar no 3 tu…

  4. cantiknya baju biru tu…

  5. dia bkn la 'eee…cntknye….'..dia biasa2 je…tp bg aku dia msh dlm kategori cntk…ckp dia pn sopan je..tgk kt on air tu,mmg sesuai la dia jd isteri sultan (even skrg tidak lagi)…tp gmbr kt ats ni dh over photoshop…so originaliti nye dh xde…sibuk nk tunjuk kreativiti fotografer,sampai keaslian wajah seseorg 2 dh hilang…

  6. Zack New boys drug l

    Wow, Abg Zack ex-new boys sebagai drug leader ingin menyampaikan hasrat di penjara ini slmt menjalani ibadah puasa

  7. tau xpe..edit je lbh..pdhl xde makne kulit mulus cmtu..hahaha..bkn dengki..dh mende btl..ce ltk gmbo ori tgk cmne..poordahhh

  8. Tak secantik Bidadari di syurga nanti.

  9. mantop

  10. Gila babi gambar edit…..xleh blah tol…..

  11. aku tgk dia nie dl sebelm nikah gan sultan brunei tak la selawa nie…dah nikah gan org paling kaya kan…mesti bt treatment mcm2 kat bdn tu yg bdn solid n kulit pun mulus sgt2….agak2nye kalo dia jadi duta kolegen mesti laris jualan coz pempuan mesti teringin nak kulit semulus dia nie…

    • tu ler, kalu ni bukan gambor edited, aku nk tnya apa yg dia mkn smpai camni cantiknye. sbb dulu mmg dia tak secantik ini. kalau boleh, mohon azrinaz sharing supplement apa yg dia mkn

  12. teringat muke die neh masa zaman jd wartawan lokasi tv3 dulu. Biasa2 je.. Kulit pon gelap. Berminyak je muka. Skrg klw btol klit dia cntik gini pun x heran ler,,. Brapa byk dah duit sultan brunei di tarahnye. Jgn kata makan vit C, mandi vit C pon mampu sgt..

  13. mulus amende nye..dh edit..mende la korang ni..xde makne kulit licin smp cmtu..bleh knl la ori or x..gilos..

  14. ketat dok

  15. bdan je nmpak halus, mmg nmpk cntek .tpi sbnrnya x cntek . bukan cntek smula jdi pn . cntek plsu .

  16. cantik kat dunia je… sementara je tu, dah masuk ke dlm baru tau,,,,

  17. bulehh blaa lhh,kitaorang dh tahu perangai sebenar dia,muakk lhh muakk tengokk dia nie,dlm tv mcm tulus dan mulus,tpi hakikatnya ada udang di sebalik batu..thieffffffffff……. ~ ~ ~ (w.nbd)

  18. barang bekas

  19. azrinaz bende titipan politik malaysia

  20. bernafsu aku tgk…

  21. Thiefffff. Go to hell…plastik and snobby fyi die sombong

counter statistics