Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Super Gojes: Siti Nurhaliza dalam Nona (5 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

16 comments

  1. cantek!!!!!!! 😀

  2. superb..memang cantik !!

  3. knape majalah aidiladha lak 2.. pning

  4. aidilfitrilah……….

  5. dy da prepare ntok kluarn bln september pny la cz 2 la aidiladha..x cye try tgk trkh kt blh knn n ats skli 😀

  6. lawa dia nih..nak santik mcm dia gak bleh??huhu

  7. siti kaler rMBUT..

  8. a'ah laa..ni kluaran tok bln sept 2011..patot la aidiladha..

  9. hrap pas to ti blk dri umrah nti terbuka hati dia utk brtudung dgn btul..skrg ni cover rmbut ala2 shower cap je aku tgk, hehehe.

  10. tiba2 ble tgk ni adik aku naik lak..memang mantap ;p

  11. mmg nmpk perang, tp aq ttap suke siti.. harap dy brubh semula..

  12. dia msh nk pakai baju ketat..so xleh pakai tudung….

  13. kalo nak cantik mcm ct nie senang jer…ml2 mkn detox dl x ksh jenama junavex or coco cleanser(cosway)…then after 1 weak korang bl la ubat tuk cantiikan kulit yg ct nie mkn dia bl dr singapore arga satu kotak rm1000 lebih rsnye…nama produk nie x tau..mkn la tiap2 ari aku rs ct dah mkn ubat 2 bertahun2…kalo bajet rendah makn je glow yg noniswara jg duta …sama je kesannye cm cpt n lambt jd putih satu bdn dr mk ke kaki…selain tu korang pakai la foundation n meak up tbl2…ambik gambar sure cantik mcm ct…tang idung yg x mancung 2 korang shading warna gelap bg nampak mancung…tuk yg pipi tembam shadingkan jugak tang pipi…jgn lp mata pakai lense yg colour kelabu …sahih bl korang ambik gambar jd cantik mcm ct…

  14. baju lama yg merah tu..bilalah dia ni nk tutp aurat sepenuhnya..artis2 lain yg dulunya seksi pun sekarg dh tutup aurat..lg pernah pakai skirt, ternampak sana sni..yg dia ni kata pakaian sopan tpi still sama xberubah2..

counter statistics