Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Super Gosip: Farah Asyikin bergambar bersama kekasih gelap atas katil, punca Hattan cerai talak satu?

Super Gosip: Farah Asyikin bergambar bersama kekasih gelap atas katil, punca Hattan cerai talak satu?

Gile yo! Ini gosip tahap gaban yo! Semue orang dah tahu bahawa Hattan telah menceraikan isterinya, Farah Asyikin dengan talak satu setelah hanya dua bulan hidup bersama. Namun ramai tidak dapat meneka apakah punca perceraian tersebut.

Beberapa hari yang lepas, kaki gosip forum hebat Cari terus gali dan menggali macam menggali emas untuk mengetahui apakah sebabnye Hattan bercerai dengan bekas isterinya sedangkan mereka baru sahaja berkahwin dua bulan lepas.

Salah seorang forumer telah menggegarkan forum tersebut apabila menyelitkan satu gambar di mana seorang wanita yang rupanya seakan-akan bekas isteri Hattan sedang berpeluk dengan seorang jejaka di atas katil. Selain gambar tersebut disebarkan, bekas isteri Hattan juga dikatakan pernah menggugurkan kandungan 4 tahun lepas berikutan email-email ugutan yang di paparkan melalui satu laman blog! Apa pun, ini adalah gosip yang uols tidak boleh terima bulat-bulat. Kita tunggu jawapan dari mereka yang terlibat.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

31 comments

  1. Ptt le cerai..mst ade something ni..tgk melodi pn poyo speaking2 nyer..bajet dh bese dok negare omputih la tu..mane pangei x mcm omputeh.. Hakktuiih!!

  2. panasss…. panassss

  3. klu mcm ni punyer perangai.. elok pon kena cerai

  4. Sorry Hatan. Power kah lagi???? atau mamat tu yang lebih power?…

  5. confirm ke ni bini dia…..or hattan yg buat perangai….

  6. patut ler kena cerai
    =/

  7. ahahha baru kene la tu…

    layan http://www.diskaun.my lagi best…

  8. Lawati malaysian Free Web Hosting http://hostlaju.com

  9. tu la.. nak cari isteri biar xcantik.. asalkan baik budi bahasa

  10. pergh…agak2 ar hhihi

  11. muka pempuan nie biase nampak ms keje kat cheras dl…mungkin nie pelanduk dua serupa kot…

  12. peh..nmpk puting..kui3x…

  13. erm skrg da xley beza da mne Org mlyu dgn Org pth..Ptot kne crai klau prangai cmnie..Sbb 2 Allah ttpkan sbaik2nyer plih istri yg beragame klau stkt mke cntk prngai xbgOs xbwk ke mne..

  14. rosak umhtga klo ader bratus2 betina jnis ni…bknke pkhwinan tu suci..udoh2 ler tu tobat ler slgi maut blm menjemput ko wahai betina jalang…

  15. nape nak kawin klo masih gatal2 dah ado laki,,, patutlah kana talak

  16. mungkin 2 cita lama dia.. biasa la 2 kan hattan pon bukannya bek sgt pon

  17. Jangan cepat kita menuduh. Ingatlah fitnah kesannya amat dahsyat!! kalau tak takut api neraka pun nak tahu cuba letakkan jari pada api lilin. Minta tunggu 30 saat cukuplaaa. Boleh? kalau tak boleh reserve sikit komen-komen melulu tu.

  18. ehsss…sebijiklah muka mcm wife hattan nie..tak berubah lgsung…ty sama pokok apa sb goyang.., jwb angin yang goncang…ha ha ha….kantoi sudah…..curangggggg…..

  19. ingt..tu cuma gosip jk bha ..jgn pcya duluu … tnya dgn punya bdn duLu … ang men tduh…

    • klo gosip pon xkan ar sampai plok laki lain ats ktil, bkn laki dia,,, whatever lah org punya rumahtangga.

  20. biar allah jer yg bagi hukuman …bukan korang …..

  21. ni mesti da kne toron bnyk kali dah ni

  22. Mulut kening pon sme je cam ex wife hattan o.0

  23. hanya dia yang tau, kadang2 org luar yang lebih lebih. masalh dalaman ni hanya diorang yang tau

counter statistics