Monday , July 28 2014
Home / Gossip Panas / Super Gossip: Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck di Werner’s (2 gambar)

Super Gossip: Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck di Werner’s (2 gambar)

Terima kasih kepada pengirim emel yang memberikan kami dua keping gambar ini di mana Khairul Fahmia Che Mat dan Dahlia Teck bersama rakan-rakan yang super seksi di Werner’s, Bukit Bintang. Sebagai makluman, Werner’s merupakan tempat makanan hidangan Itali. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

140 comments

  1. Oiii.. Arak ke tu?? Dasat

  2. syabas la anak angkat nik aziz

    • per kes nk kaitkan nik aziz la..peribadi masing2 la…..

      • yela.. apa2 orang kait kan kerajaan. sekarang ni babit kan lah nik aziz. sebab die kan MB kelantan….

        • kuperlu redha dariMU

          oooooiiiii gelak.punya tak cerdiknya statement ko ni..main kaitkan ngan TGNA segala.Inilah umat zaman sekarang.alim ulama disenda2kan

    • jangan kaitkan dgn Tuan Guru..

      • betul tu..knape pulak nak kaitkan dngn nik aziz..apek ni bukannye anak die..salah mak bapak die la..jngn nak salahkan dengan org lain..cermin diri sendiri dulu..

    • demmm u… ape kaitan ngn nik aziz. grrr… T

    • bodoh la engko ni main nama Tuan Guru…ape kena mengena dgn dia plak….Tuan Guru ada kat masjid tgh bg ceramah tu sial!!!!!!walaupun aku x sokong PAS tapi aku respect dgn Tuan Guru mcm bapak aku sendiri…bangang punya budak…nie yg buat oghe kelate panas nie beb!!!!!!!!!!!!!

    • org lain komen die pon nk komen
      xdok akal kee…..?
      main hine tok guru gitu skali
      blajo2 r hormat org2 mcm tok guru tu

    • sakai lah ko chiki!!!…bodoh x bertempat nk kaitan kan nik aziz dlm hal nie. pribadi masing2 kan….

    • hoi bangang..x pyh komen ar klau x de akal..apa hal pulak nk kait kn dgn nik aziz…ada ke gmbar nik aziz kt sanaand ada ke lu dgr nik aziz yg spnsor si mamat cengeng tu pegi sana…bodoh pnye org

    • bodoh kaitkan dgn Nik Aziz, takde akal punya CHIKI!! ciss…

    • kalau ye pon TGNA ayah dia, kan dh disebut iman tak dapat diwarisi.. apedaaaaaaaaaa

      • Ko kenal ke anak TGNA..? Haa..? Cuba jawab..anak2 dia xde nyer perangai mcm nie..nk komen tu biar tau fakta. Jgn main komen je.. Bab kata org melentur buluh biar dari rebungnya.

    • anaskin skywalker

      anok nabi nuh x ikut nabi nuh naik kapal sebab jahil, kalu mun berani sangat mun kata la kat nabi nuh

  3. baru ku tahu khairul nak aweks yg seksi-seksi jer …
    hmpeh tol !

  4. tetiba aku rase nak ucap tahniah pada jejaridompok

  5. mek klate xsedar diri nihh..

    • napok gayo red warrior kena tuka namo jadik black label warrior.mek dahlia dok kaba ko dio paka gapo. budusss punyo betino

  6. diorg celebrate bday dalia kan malam td. tgk kt twitter.. xsangka ada arak..

  7. Bini semacam ini yg ko cari??? Mmg tk rugi ler jejariruncing khilangan ko..bertuah lg ada ler..

  8. black lebel biasa la bro.

  9. mek klate niiii bajetttt mcm victoriaa beckham…. blah laaaaaaa…. muka tuaaa…..

  10. hahha..dh dpt yg oke sedia berubah ko lak carik yg cmni…
    tu namenye culture shock mentang2 dh popular…
    adoiyai..xlama le ko apek..
    ko pikir la sendiri… :)
    cik jejariruncing xrugi ilang ko :)

    • lau trus cam ni tak smpai 2 atau 3 blan akan dtang apek akan jatuh tersungkr….sdar lah diri ckit….

  11. jantan gle sex..!!

  12. muke fahmi xbley blah…..minum arak ketara nmpk kat muke….merah je muke

  13. melilih wanita untuk bahagia di dunia saje….

  14. Org kampung yang mencuba nak jadi urban..alahai…konon bandar la mcm tu…

  15. mak bapak dia xmalu ka…dasar laki n pem xtau untg…

  16. x jadi suami cik jejari runcing pun xpe…dahlia teck jadi dah liar taik huhu..mcm perempuan dot dot je

  17. hmmm..manusia bila dah senang mcm ni lah..buat jejariruncing..apa yang berlaku ada hikmahnya..

  18. cmni ke nt wat bini…insaflah apek…dunia ni kejap je…

  19. patutlah muka tu merah semacam..

  20. takyahla sokong sape2, time jejariruncing kawan dengan fahmi nie, dia pun sombong n berlagak gak..so same je yang pempuan lelaki.balasan utk masing2..padanla tu dengan nasib kedua dua mereka.

  21. aku setuju..dua2 takleh pakai…

  22. tganu?N9?x..MSIA.

    yg tino tu..betis besar batang balak, muka mcm kene tepek bedak 14 lapis,berbelang-belang,igt cantik ke? hok jate pulop, muka merah terbakar mcm baru minum liquor…patutla kelantan xdapat ke final piala msia… otak dh kene racun,pikir pun xbetul la… ALHAMDULILLAH, mujur elia xsempat jadi isteri ko.. kalau x dgndia2 sekali hancur mcm ko.

  23. org dh terkenal mcni la…lupe daratan…bgs jugak la jejariruncing xjd kawen gan fahmi ni….muke sume perempuan mcm pumpuan J****G….

  24. haishhhh…ada akal pakai..ni tak letak kat lutut

  25. Orang kampong x biasa or x pernam minum arak. Cepatla muka jadi merah.

  26. xder la cun mana dahlia ni.. kalu member dia yg bju putih tu, i loikeee.. :)

  27. eyuuuu .

    subhanallah ..

  28. semoga Allah membuka pintu hatinya…

  29. muka dan dress up masing-masing macam dah dua puluh lebih je sedangkan dahlia baru 19 tahun.

  30. gila arr~

  31. muke tepung gomak..mcm pondan pun ade upss

  32. kelantan meme culture shock semuanya… taikkk lah

    • tlg sket ek..ko jgn nk slhkn kelantan..die tu made in siamm la woii..kacukan siam..aku berdoa agar apex jatuh suatu hari nanti.puas hati!!

    • sasa: gaya lu cakap menunjukkan yg lu mmg org yg cetek pemikiran..lagi byk ckp makin byk byk menunjukkan kebodohan lu

    • oi.. acu kecek molek sikik, acu mari kelate, kito kelih sapo hok kejuk kanja.. bengo punyo kenyatae.. gere molek ngn ore hok start main negeri nih… kalu saso molek mari jupo la, so samo so, kito kelih sapo hok keno shock!!

      • The Watcher: Kawe pn sama, x puah hati dgn sasa. Orang perangai gini kecek sedap kot belakang je, orang kato besar taik pado jubo. ko guano?? Cuba jumpa luar kalo rasa nk makan batang kaki!!

  33. apalah teruk benor si fahami ni and gfnya……..low kelasssssss keduanya

  34. tertipu dgn kecantikan dan keseksian manusia didunia.. menjadikan manusia buta dan terdorong kepada nafsu semata-mata..~renung2 kan lah sendiri~

  35. dalia tetek layut

    wooww.. kopek si dalia besarr la pulox..sblm ni aku kelih mache nasi lemak 50sen.loni dh besoor doo'oh n layut..homaii…puas kena uli ngn apex ke?oppssiiee…one more thing i saw dalia pakai hbeg Coach latest edition ms tgk bola kt stadium klate time klate kalah quarter final… kerlass kaww2 demo kikis KFCM. kikis jange x kikis dik. LMFAO

    • coach pon ada immitate la bro.

      • dalia tetek layut

        yes mmg ada immitation but the one she wears mmg yg ori punye.i knw sbb i did check out the website n it cost around rm4k…that Dahlia girl is not working nor studying so where d hell did she get d money?mister sugah daddy si apek gonggong lahh

        • ayat ko ni mcm jejariruncing je? da ko kantoi kikis duit apex skrg ko nk tuduh dalia? haha. FYI kluarga budak dalia ni mmg kaya.

          kecek klate pon xbrapo btol, napok sgt nyama ore klate. kelik2 la gemuk weh

          • Betul la..ni mesti kak jejar..jeles ke..hahaha

          • Dahlia tetek layut

            hahaha..wat?jejari runcing?tolong cikit..aku blog minah 2pn aku pnh bk sekalidua je..korg ni mmg cetek akal asl ckp cikit konon aku si jejaritembom tu..i was there at d stdm that evening r..xdek plak aku nmpk ex apex tu.if die g mmg gile talak la kn.yg ade si tetek layut ni ngn kwn2 bajet hot die

        • yg 10k pon org buleh wat immitate. bengong la ko ni. ko x pnah tgk rancangan dokumentari ke? citer psl branded handbag kt hatyai ke kat mana (tp area thailand). Byk immitate product kt sana. wakil dr syarikat yg produce brg2 branded sdiri turun ke sana in order to differentiate whether it is ori or immitate. Dorang sdiri pon x ngaku mmg xde ciri2 yg boleh bezakan immitate ngan ori. sesekali, tgk2 la documentary program utk isi minda ko tu.

  36. org baru knl erti dunia..smua nk cuba..nnti dah terlanjur langkah…baru la menyesal..skrg di kemuncak smua halal haram dilupakan…jap lagi dah tersadung, baru la knl erti kehidupan…tggu n lihat..(^_^)..bt malu org kelantan jer..

  37. byk yg mcm ni..kat kg baju kurung ala2x ustazah pilihan lagi…kuar kg..CULTURE SHOCK…konon hot la tu..pirahhh..

  38. aku xrasa fahmi minum tp tang muka merah tu mesti sbb darah dia bederau dikelilingi sundal2 betis anjing..fahmi bukan biasa tempat2 cam tu..si betina tu yg ajar..

    • fahmi pun kn salah..kalu die sedar diri,baik die xakan terpegaruh dgn benda2 gni…biasela..manusia mmg mudah lupa..sbb tu ALLAH sediakan neraka n syurga….

  39. Hurm…what a shame…

  40. mampus la kau jantan, dasar xsdar diri lgsung. kaki mnum rpanya, memalukan mak bapak je…….dpt y elok, kau plih y mcm sndal je aku tgk.

  41. ARAK LAH TU, TAK KAN AIR ZAM-ZAM PLAK, BIASA LAH BUDAK MUDA ZAMAN SKRG, SUKA DGN ARAK!! NTAH APE YG BEST PON AKU TAK TAHU, SYG SKALI APEX JD MCM NI, DA DPT YG BAIK MOLEK BERTUDUNG, NAK JUGAK YG SEKSI2, NAMPAK %^&*@……….. DUNIA AKHIR ZAMAN…………

  42. gambar 1 nmpk mcm fake sebab khairul fahmi che mat & dahlia teck tu nmpk betul2 edit.. cuba tengok garisan dahlia teck ada warna hitam kan..? yang tu boleh highlight & letakkan dekat situ..

    gambar 2 dahlia teck duduk atas sangat sebab ada sorang girls yg duduk kat kerusi tu :) sama mcm kedudukan dahlia teck :) cara dia duduk dah nmpk sangat fake..

    • edit gaponyo! maso gmba pegang tgn kt USS aritu pon kato edit. last2 KFCM ngaku gok. dok napok edit lasung

      • cuba perhati gmbr girls pkai bju wane hitam betul2.. tgk garisan dia.. boleh nilai sendiri.. :)

        • bodoh ieykayun ni. ko ni peminat kipas susah mati kan? nak menegakkan benang yg basah. tongong tahap dewo mung ni! mmg mung tu x pndai menilai. duk sibuk bekap x tentu pasal. Baca berita harian hari ni. jantan pujaan mu tu dh ngaku tu gambo dia. aku hrp lepas ni kalu kuar lg gamba si fami tongong ni, tadok lagi ho super bangang mcm ieykayun n merohjambu tu duk royat ni gambar edited. sian ko mung ieykayun.. bukan main lagi mu duk nilik gambar ni sampai juling mato2 duk cari point kato edit. napok sgt mu ni bodo tp bajet expert.

  43. Nabi dah kata…tanda2 Allah sygkan kita ialah kita sentiasa berzikir kepadaNya…dan tanda2 Allah murka bila kita sudah tidak ingatkan Allah laghik……doakan yg terbaek…

  44. sah2 la si apek tu teguk air tu..tgk muka die merah padam mcm lepas minum..aku bkn nak fitnah la..just andaian…sbb tu la keeper skang da cam kurennggg je aku tgk :)

  45. meh sini nak komen gak ..padan la skung ni makin tak bagus …dulu masa ngn si jejari men pun ok …skung ni bola ke mana dia ke mana

  46. kebanyakan gini lah ropenya anak2 kelantan kalau keluar dari negeri kelantan..tunjuk belang sebenar.bukan aku nk mengutuk ..tapi kenyataan.yang duk serumah lain, yg mengandung lain, yg clubbing tosah cakap lah.. yg dapat nama buruk negeri aku jugak..memang celaka!

  47. sambut besday dgn arak?????kelasssss ko jah..menjawab la dlm kubur nnt ~

  48. pompuan mcm nih ker yang dikejarkan dek khairul fahmi??…aduyaiii…ingatla bro..pmpuan cenggini le yang akn menarik awk ke neraka jahanam……

  49. standard la tuh….pmimpin dia kata Kelantan sbg negeri islam..konon nya negeri len smuanya kafir..hurmm…klu nk tau…ramai yg sesat asl dr kelantan…ni yg artis…yg bkn artis lg rmai…itu la… manusia ini sering di uji..walau dmana kte berada, yg penting hati dn kpercayaan kte pd tuhan…klu la kte dcampakn ke London tmpt org kristian tu…yg sah2 tahu kafir nya…klu hati ini penuh tawadduk pd Allah..xde mslh nye…ingt dlu..pmimpin dia..kutuk2 negeri len sbg kafir smpi xnk jejak ke KL..hurmmm…itu nama nye pmikiran ttutup…masyrakat skrg perlu sdar..pkir guna otak..bkn prasaan..mmg kte x berhak utk mnilai org len..sdangkn kte pon bkn nye cukup bek utk mnilai…lg pn ak pon x mmihak mana2 pon…kpd k.fahmi ni, sdap dn seronok nye hny sementara je…xkn kekal..pkir la masak2…cantik dluar biarla cantekkk ddlm nye…slmt beramal….peace no war…:D

    • org cite psl mangkok2 dlm gmbo ni la..awat nk libatkn same pemimpin negeri die plak…nape x salahkn mak ayah diorg je..dh tentu mase kecik2 mak ayah die yg jage..nape x didik betol2…ngok ngek la ko ni!!

      • ye la budus betui..org len buat salah ko salahkan org len naper?… camtu bek salahkan pembuat arak tu..

      • Ntah mangkuk punya 'pujangga'. Komen mcm ko tu bagus sgt la. x pernah buat dosa la. Konfem masuk syurga la ko nie..ha..?? Ko komen dh lari dari tajuk asal. tetiba ko nk kaitkan pemimpin pulak. Apa, kalo ko ni jadi pemimpin, konfem ke sume rakyat brperangai baik ha..? Sedangkn zaman nabi dulu pn ade je org jahat dan kafir. Ko ingt senang nak jg rakyat yg berjuta org tu. Kalo anak ko nt buat jahat, ko nk salahkan pemimpin ko ker ha..? Komen tu agak2 la..Komen macam taik..PUIIII…………….!!!

    • apasal lak kau nak kutuk kelate!!! ni soal hiburan dunia luar la. xde kn mengenanya. klu si fahmi 2 nk mnum arak. biar la.lantak dia. dia dh besar,dh ada otak TUHAN bgunk dia pk. dia yg plih jln 2. nak wat mcmn?? dosa pahala dia yg tanggung yg kau kaitkan dgn isu politik 2 knp???

  50. gambar edited ..gambar 1st apek duduk lebih rendah dari dahlia teck…gambar 2nd..gambar dahlia teck kedudukan nya lebih kedepan dari barisan gadis2 tu..kesian lah aku tenguk tukang edit ni..gunakan lah kepandaian yg Allh beri tu untuk keje yg berfaedah.

    • Memang tak edit, sebab cuba tengok si khairul tu bongkok sikit kan. Lepastu kalau kita tangkap gambar dari tepi macam tu, memang orang yg belakang akan nampak tinggi. CUma si khairul tu mmg bongkok sebab dia duduk tak betul :)

      Sekadar pandangan apa yang dinampak :)

    • Engkau tu yg bodoh…taksub ngan IT sampai sumer nak photoshop..aku celen kau buat photoshop letak gamba beckham ngan dahlia te-teck tu..real ke tidak…F**K off la..ne memang bajet kipas susah mati Kentucky Fahmi Che Mat ni..

    • MASIH ADE YANG NAK MENEGAKKAN BENANG YG BASAH..PAPEJELAH..KESIAN PADE ORNG YG MENYOKONG MAMAT DAYUS NIE..

    • wei merah jambu yg bodoh n bajet expert, ko bc paper berita harian airini. mmg ko ni peminat kipas mati tahap cipan. kebodohan ko tu simpan jer.. xyah tunjuk kt sini. ko tu, gunakan akal, mata hati dan mata kt kepala ko yg ALLAH bg utk menilai dr ko tuduh org edit gmbo ni. aku x ckp dia minum arak,sbb tade gmbo dia minum arak kt sini. tp tu mmg gambo dia. KELABU taik anjing punye merah jambu!

  51. tak tau nak kata apa…dia ni banyak peminat….termasuk kanak2…yg mereka tau KF (selain Safee)…mereka nampaknya tak tau apa yg terjadi pd dia akhir2 ni…Izan rasa sedih sekali mlihat keadaannya sekarang…Ya Allah…bantulah hambamu yg lemah ini…sesuatu harus dilakukan oleh meeka2 yg kenal baik dgnnya…

  52. MNE ADA EDIT LA…KO NI MST MEMBER DIE NK BACKUP….ORG LEH TGOK LA SNDR…law apek nriring sikit mstla nmpak rendah sikit…dhlia tu mnempek kt depan sbb dorg ambik gmbr rmai2….duduk sikit jer…sbb member ye dh duduk kt blakang…pe la…aku jurufoto leh nilai la…..

  53. see apex & dahlia..bcoz both of you 1 kelantan kena kutuk….apa daaa kaitan?? xde keje lain ke slain nk mewujudkan sentimen kenegerian & politik kt sini??? ni blog hiburan..paham x, hiburan! apsal x salahkan satu malaysia skali kan senang??? sbb terlalu dipuja disanjung rakyat malaysia lah wujud populariti pada 2 makhluk ni sampai lupa diri tauuuu. stock dahlia teck ni wat geli2 je…kot nk wat bini blum taw lagi lulus ke tak

  54. so admin harap lebih peka skit dalam isu2 sensetif mcm ni. kot komen yg kaitkan pemimpin & negeri mcm ni harap tapis & sila keluarkan mana yg patut or x payah la keluarkan lansung, ye

    • betol tu…asal org dr negeri kltn yg rosak..pemimpin plak yg kene…its not fair!!

    • Betul tu…apek n dalia tetek tu yg buat hal.jgn la nak kaitkan dengan org lain plak…takde kene mengena langsung…

  55. adik angkat kononnnnn, org bodoh bolehlah kau tipuuuuuu

  56. Kelakarlah pakar IT tak bertauliah. Sikit2 gambar palsu. Sikit2 video palsu. Bajet xpert sgtlah tu.

  57. oiiii suka hati die la nak buat apa2…pilih bini mcm mana pun.. komen2 mcm diri dah perfect….

  58. tk kira sapa pun…dpt awek putih gebu…mleleh air….sbb tu pilih yg tbuka ….selalu dpt pegang & tgk..
    ni gmbr aslilah…tgk btul…hp awek tu atas peha awek apek…. mcmana nk menang…kepala lutut dh longkar… tenaga dh abis….

  59. nilah namanya balasan Tuhan.dlu ms ssh ko ngn elia bila sng ko tgl dye cmtue je.ko fitnah die mcm2 ko jatuhkn maruah famili die.siap wat 10sebab ko putus tunang lg.smue org ko nk tipu trmsk wartawan dgn fans ko sekali.konon adik angkat pastu trangkat.xputus tng lg ko dh kehulur kehilir ngan betina.siap ad org nmpk ko cium mulot kt TGI FRIDAY lg!weehh,sedarlah apek oii kau tu asal mana.igt blk time ssh sape je yg pndg ko tu.sape je yg bg smgt kt ko ms ko duk pnskn bangku simpanan tue.ehh…aku lak yg bengang lebeh ni..effect monday blues kowt :p

  60. tiba2 rasa eloklah jejariayam kene tggl dgn laki ni. buat apa pilih laki mcm ni. tgh femes, tgh naik byk duit boleh la awk cantik nak melekat. tgk bila down nnt, ade sape2 ke nak kat si sepat niiiiiiii?????

  61. Besarnya tetek dahlia teck….i likee…….

  62. bodo la sape yg ckp gambar ni fake..buta ke ape kalau betul cuba ko kaji n tunjuk tang mana fake nye takat cakap sape pun bole..wat apek tahniah!!next time kitorg layan gosip zaman kejatuhan ko pulak..kejap je tu pusing2 kena la kat ko balik

    • ntahnyer, mmg bodoh..kalu nak bekap pun agak2 r.. fahmi pun dah ngaku…. kpd yg ckp gmbo ni fake. korang mmg bodoh! bangang! baghalll! Buta mata dan hati!!!!

  63. ni bkn ape ni BALASAN TUHAN.aritu dia dh fitnah bkas tunang die si elia ke alia tu mcm2,malukn famili budak tu,heboh kt paper pts tng.wartawan die tipu peminat2 dia pn kne tipu hidop2.siap bt kenyataan 10 sbb putus tng lg. akak pn mula2 pcy la.konon adik angkatlah.lps dh kntoi gmbr kt s;pore die bole lak g tyg kt public usung si dahlia teck ni ke sana kemari xjg lnsg ati bks tng tu.dr situ dh nmpk belang si fahmie ni.lps tu dgr plk cite ade org nmpk fahmi ngn awek dia ni dgn slamber bercium mulot kt TGI FRIDAY.skrg kua gmbr ni plak.buat si Fahmi,mmg skrg kau rs hepi dan enjoy..tp kau kena igt dik,bola tu bulat.cuba duduk tu kenang blk ms kau ssh dulu camne,adk rs awek adk skrg ni nk pndg adik ke?lu pikir la sendiri fahmi oiii

  64. Pompuan baju merah ingat cun le lpak ngan geng tu..apepuntakbleh la..hahahaha..dasar bajingan kampung masuk bandar..

  65. seksi semua pempuan kat situ..mesti la org laki suka kan…pakai seksi2 leh la mmmm…nanti…apa lar….nie org kata org kelantan duk kelantan jer moleknye…lps keluar kelantan abis semua baju dibukaknye…arak pun dah jd minuman…minum la jgn x minum arak2 semua tu…

  66. tp yg paling sesksi peha dahlia teck…wakakkakaka…hmpir nmpakkkkkkkk??

  67. blacl label alcohol.cube tengok betul2..hmm googling

  68. agak2 korang baju teno ni macam mana.pendek bawah bontot.agak2 kalu dia tunduk nampak tak bontot dia.baik ko telanjang jerla wei .muke tak la secantik mana pun.ckap loghat kelantan gak budu pun makan gak.perasan hollywood.ni peha pun banyak selulit…..

  69. oh lawanya si dahlia teck tuh, ternyata amat lawa dari si jejari runcing itu.

    bagus khairul fahmi nih, taste dia tinggi.

  70. all the bitch are here.

  71. Kalau dah nama Werner's Changkat ni memang arak n cocktail la minuman yg utama…

  72. mapuh kerah anak kelate,betina lagu ni ko nok buat bini…low class apek,mcm PELACUR je ambo tgk..mkn saja sudah la boh..

  73. hbt ore klate lo ni….xseko la kawe pex demo duk wat gni alik blake….kalu gni demo nk g main alik sel pn kawe xkisoh doh…sdhhhh

  74. Sorry to say , aku tgk dalia ni muka cam mona fendi.. Btw, tiga2 ekoq aku xsuka even pahmi, dalia @ jjari..;((

  75. nak buat baik ker nak buat jahat ker bukan dikira asal dari mane2 negeri….jgn salahkan negeri asal keturunan..lebih elok bg komen membina bukannya komen membabitkan n menyalahkan pemimpin ler..negeri Islam ler,,,,agak2 ler sket nak bagi pendapat..jgn menyakitkan hati orang lain…

  76. Minum black label je?ape klassss..kata apek banyak duit,minum la lain..hahaha

  77. Loorrrrrrr…. muka merah sbb suasana?tipu jeee. ala, sape2 yg minum arak boleh nampakla dari muka.hahaha. kulit jadi merah. and second mata jadi mcm mata lipan mcm tu.hahahahaha. apelah.xngaku pula. pastu black label atas meja. wtf itu bukan arak? lollllll…alasan langsung xblh pki muka merah sbb suasana.xde maknanya suasanalaaa. hipokrit sialllll lu fahmi. cibai r luuuu

  78. untung leee apex dapat dahlia pepek….minum kencing setan…pun x ngaku..takut mb kelantan banned masuk negeri keee..ahakkkss!!!

  79. lagu nim nak wak bini????hacur lebur la….x bau syurga doh mu Apek kalu blh bini lagu nim….doso atah palo mu belako…..tunjuk habih so body ko jate2 lain…..mapuh la Apek x lamo lagi:b

  80. kalu apek kato x minum arok pom,tp x sesuai la wak dalia jd bini….pakaian meh meh nak tunjuk "ce_ _it" jah…malu wei kak doh n che mat

  81. eh dose besor nye lah

  82. dia minum yakult ja tu..stended la.dok dalam tempat2 macam tu mmg panas.sebab tu muka dia merah.derang pasang kipas angin ja dalam tu.manede ekon..

  83. pergghh dasat kau fahmi. skrg sendiri mau ingat la

counter statistics