Monday , September 26 2016
Home / Isu Semasa / Super Havoc: Apabila penyokong parti politik bergaduh

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

13 comments

  1. MIKROFON ROSAK

    Astaghfirullahalazim…………. :-'((

  2. lain kali lah!!!..baru korg tau langit tgi rendah…nak berpolitik pun agak2 la…jgn la cemar kan nama parti masing2…org atasan relak je x gadoh2…korang ni fanatik betol…kan diri sendiri yang sakit, kena tgkap..padan la muka korang…

  3. Politik sampai nk gadoh….tu org bangang abadi nama nye puihhhh

  4. Bangun Melayu, Bangun Melayu, Bangun Melayu

    Bersatu lah kita demi anak bangsa kita sendiri,
    Bersatu lah kita bagi memertabatkan ISLAM yang terunggul di rantau ini,
    Jangan sesekali kepala kita DIPIJAK oleh bangsa lain,
    Jangan sesekali kita BERTELAGAH sesama bangsa,
    Bangun lah wahai BANGSAKU semua
    Bangun lah wahai MELAYU KU

    KITA SEDANG DITERTAWAKAN OLEH BANGSA LAIN
    BUKALAH MATA HATI WAHAI BANGSAKU

    JANGAN SAMPAI MENJADI HAMBA DI BUMI SENDIRI

    ALLAHU AKBAR

  5. anak malaysia

    saya takkan sokong PR sebab yang majoriti menang bukan PKR atau PAS tapi DAP… saya tak nak jadi hamba kaum cina, bagi saya DAP gunakan PKR dan PAS utk mendapat kuasa drp org melayu.. PKR dan PAS terpaksa tunduk pada DAP ekoran DAP paling kuat menang majoriti masa PRU13 ari tu… so PKR dan PAS better stop bergabung dengan DAP… fikirkanlah nasib org melayu dan bumiputra..

    • sy amat bersetuju… DAP hanya mengunakan anuar sebgai umpan utuk dapt kan parlimen malaysia, so jgn tkejut jikalau suatu hari nnt malaysia kita yg dulu nya tanah melayu menjadi hak milik org bukan melayu… pikir2 kan lah alangkah bagus smua party2 nie bergabung dan pikir macm mna nak maju kan malaysia jadi kan negara yg berjaya dan maju

      • Haah BN bagus…. Pemimpin dia SEMUA KAYA… dengan DUIT RAKYAT…. …..

        • Teruk la korang neh org nk kasi toll pree takmo, kete murah takmo, minyak murah takmo, pengajian pree takmo.. yg korang mau melayu bersatu? last2 melayu tu kaya korang mcm hampesh jugak..

  6. x payah guna isu perkauman wahai rakyat m'sia. sekarang ni pun bnyk org melayu tipu org melayu…Bnyk org melayu curi duit org melayu…Bnyk Org melayu menindas org melayu. .sebab duit semua org lupa bangsa terutama org melayu…

  7. no bn no pbngkang

    cina gelak je tgk org melayu gaduh sesama sendiri….. bngga pegang bendera parti bukan islam…… malu weiiii patot nya korng2 nie pikir mcm mna nak maju kan kaum sendri bukan bergaduh mcm nie bngang yg pegang ekonomi malaysia smua bngsa org bukan melayu… dorng berlumba nak maju…. kita duk bergaduh mcm org x bertamadun…. ape lah nk jadi nie

  8. nie kat station 18 pasir puteh ipoh nie,,

  9. Puiiii pd be end!!

  10. Anak Malaysia…kenapa nak kata DAP nak dpt kuasa lebih dari Melayu hanya kerana PRU13 DAP lagi byk menang. For your info, DAP berlawan untuk seat yg BN(MCA) pegang sahaja. kalau DAP kalah, MCA (Cina jugak) yang menang. x ke serupa. Dalam Pakatan Rakyat dah bincangkan bilangan kerusi yg dipertandingkan. kerusi yg paling byk bertanding ialah PKR, seterusnya PAS dan yg paling sikit adalah DAP. so dlm PRU13, kerusi yg dipertandingkan oleh DAP yg paling byk menang….dan PKR kalah byk pd kerusinya. jadi don't simply judge racism dalam pakatan rakyat

counter statistics