Saturday , October 1 2016
Home / Isu Semasa / Super Hempap: Apa jadi bile lori ni terbalik (5 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

11 comments

  1. kereta???mak aii..penyet terus! huhu

  2. takoottttttttttttttt….ada org d dlm ka

  3. Kesian…… terus total lost kereta tu….

  4. Kat ipoh pun banyak lori macam nie terbalik…bawak lebih muatan..pihak berkuasa pejam mata ajer

  5. kat oversea ni.. ishh ngerinyaaa

  6. Kejadian berlaku di Russia, ni. Confirm!

  7. rozita che yan

    hahaha…lawak la penyet terus jadi ayam penyet lah yer…hahaha

  8. Atomen new boys lol

    Menurot firasat beta keta ni keta burok

  9. ada orang x lam keter tu????

  10. haha..pengebumian terancang..hebat idea diorang ni..macam idea aku..jom

  11. nak gelak ke nak kesian ek

counter statistics