Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / Super Hot: Jue Aziz dipeluk Ako Mustapha

Super Hot: Jue Aziz dipeluk Ako Mustapha

Sekarang tengah bergosip Jue Aziz bercuti bersama seseorang di Bali, Indonesia. Die dilihat berpegang tangan bersama seseorang yang bertatu di lengan ketika ditemui. Gambar Jue Aziz bercuti di Bali tidak kami jumpai, terjumpe pulak gambar ni. Ako Mustapha FTW. fap fap.

Sumber dipetik: Zoom Artis

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

31 comments

  1. buang la gambar ni, ako pn dah berkeluarga… kang kuar balik cite2 lama dorg la.. apaaaa daaaa

    • Biarlah…Jue ni kan among the top 10 artis Msia yg cantik dan berbody mantop…among the top with the best breast around. Ramai yg artis cantik tapi tak de kopek…yg de pun dah kawen so suami mereka je yg dapat enjoy..selagi Jue lum kawen, leh lah jadi bahan FAB FAB FAB. Body cam ni lah suami2 suka tapi tak ramai yg dapat…ramai yg derita dalam diam.

      • bodo bukap fab fab fab la. tp fap fap fap. betul cakap mummy, buang la gambar lama ni. org tu dah berkeluarga dah pun. org mcm ko ni sebok nak meruntuhkan umah tangga org lain buat apa.

      • aku pun setuju..
        tak payah buang..
        tu la lain kali sebelum buat apa2 pikir dulu..
        ini la dikatakan
        terlajak perahu boleh di undur
        terlajar perbuatan.. terima la padah..
        lagi satu pic ni masih lagi dalam simpanan en google..

  2. Agree, x elok keluarkan gambar lama yang sebegitu rupa. Ako sekarang ni dah bahagia bersama isteri dan anak.

    • Laaa pe nak risau kalau Ako tgh bahagia dan puas dgn pe yg dia de skrg? Lain lah luar cm bahagia tapi kat dalam dah rentak2 dan tak puas pun. Tgk lah pe yg Jue ada…FUHHHHHHH..suami mane yg tak bahagia kalau dapat bini body mcm ni….setiap malam uli2 tepung buat roti bun..majoriti suami makan hati je in realiti! Mesti by now Ako dah menyesal kan break dgn Jue…rugi lah lu mamat! Gua tgk bini lu skrg pun tak semantap ex ko ni…aku kalau dapat bini no.2 sebijik cam Jue, aku janji tak pandang pmpuan lain dah…bini no.1 tanggungjawab je..rela terpaksa kerana tuntutan agama. Sebagai President Seniman, aku bangga Jue ahli yg mempunyai body yg awesome..memang grade A List…

      • SANGAT LA BODOH LAGI TOLOL DAN BANGANG TAHAP BABI X CUKUP TANAH KO PUNYE KOMEN.. AKU HARAP KO PENDEK UMO SUPAYA X BUAT BINI KO MENDERITA DAN DIE BOLEH CARI LELAKI LAIN YG LEBIH BAIK ZAHIR DAN BATIN..

  3. lor..cite lama plak…wt pe nk aibkan org

  4. setiap manusia ada sirah dia lampau..so utk apa ungkit sirah yg lepas sdangkn skrg dia da bhagia ngan kehidupan br…

  5. ini gambar lama masa dorang bercinta dulu la.. nape kuarkan lagi.. mesti wife dia terasa hati.. kesian jue, nanti org ingat dia nak rosakkan rumahtangga ako..

  6. Jeng Jeng Jeng

  7. TAH HAPE2 LA….APELA MOTIF NYE KORG LTAK BNDA YG LAME NI?

  8. Agree, x elok keluarkan gambar lama yang sebegitu rupa. Ako sekarang ni dah bahagia bersama isteri dan anak.

  9. xpyh la nk kuar kn cerita lama mcm ni…byk lagi cite yg bleh publish…mcm sngaja nk buat org marah…apela ko ni mediamalaya oi!

  10. admin nak cari modal LUASKAN KUBUR ke?

  11. buang la gambar ni… kesian wife ako.
    jgn sampai kne batang idung sendri,

  12. JGNLAH BUKA AIB ORG NANTI ALLAH BUKA AIB KITA BERGANDA2 LEBIH TERUK… PLS LAH ADMIN DELETE THIS ENTRY.. DIA ORG PUN DAH TAKDA JODOH.. BUAT APE NK KOREK LAGI CITE LAMA YG ORG LAIN PUN DAH TAK INGAT LAGI DAH…

  13. Mungkin kini tidak ade orang yang boleh mengubah sikapnye, kite berdoa kepada yang Maha Esa agar die tersedar dan kembali ke jalan yang benar. Amen.
    —ini yg admin tulis dlm entry mislina mustaffa. dan sy sarankan admin jg mendoakan diri sendri selepas mengeluarkan entry busuk hati ni

  14. cite lama..pas putus dgn ako pn jue dh penah de bf lain…ako pn dh khwn..so,gmbr ni dh xrelevan g…klu n cite psl jue pn,carik la gmbr yg xde kaitan dgn hati n perasaan org lain…

  15. Bukan mislina aje yg gila jue pun same gila kah kah kah

  16. antara ppuan murahan malaysia…sentuh je, xrugi pun dier.untung lg ade

  17. Jgn rosakkan rumah tangga orang

  18. markonah tonggeng

    touch n go. sdap la ako pastu jehan pastu jantan mana plak ntah. dasar cheap

  19. besar gaks terteks dia heheh

    • Dah Cukup Besar?

      Ni lah baru leh panggil sebagai sorang wanita tulen..muka cantik, badan mantap dan tetek awesome..mcm ni lah org lelaki cari buat awek atau bini. Dah confirm baru masuk meminang, jgn menyesal bila dah terlambat baru tau aset tahap nasi lemak 40sen kat Sg Patani…

  20. yobihh … gmbr seksi … hahaha ! faluiii

  21. SESETENGAH ARTIS MALAYSIA SEKARANG KALAU SURUH TELANJANG PUN DIORANG NAK. DAH TAK SEGAN SILU DAH. SOME OF THEM, DAH TKDE BEZA DGN ARTIS2 KAFIR. KALAU NAK HOT SGT,JD JE MODEL PORNO K.

    • Kalau muka cantik, badan solid dan tetek besar tak pe lah jugak..asal laku..ni muka cam bru bgn tido, badan sekeping nampak rangka sana sini dan tetek pun sebesar ciku, de hati nak telanjang..hahaha contoh Mislina, dia ingat dia Mizz Nina kot…muka mcm baru keluar penjara dan badan penagih dadah syok sendiri pakai bikini….WEEEEKKKKKK muntah keluar air cincau minum tahun lalu!! Jue ni, grade A punya body, senang2 jual…

  22. bru lepas 3round dgn jue aziz..

counter statistics