Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Super Hot: Khairul Fahmi Che Mat, penghias majalah Glam Januari / Februari 2012

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

11 comments

  1. Fuh yooo… giler kentang !

  2. kalau takde pompuan tu lg better kot ==

  3. tak encem pun….takde aura lgsung…

  4. Hilang fokus. Gambar kfahmi muka ganaz tapi bersaiz kecil. what the fcuk glam lelaki tapi masih ada girl kat situ? Art director bongok ka hapa…

  5. btl kata yasmin amira kalo pempuan tu tak de lg elok n nape pempuan tu bukakkan baju kfcm sampai nampak sikit tetek dia…tak kene gam ker…mcm dah nak jd majalah playboy lak mjlah glam nie…

  6. pempuan da rope antu..semcm je apek..burok beno..wkakakaa

  7. hot??emm dorang hebat di padang tp x hebat di ranjang?x gitu KFCM..Opps..maybe tenaga dorang dh byk abis kat padang so bla kat katil xde power mana pon.hehe,,sorry klu ade yg terasa..

  8. oohh…damn…. cun giler… encem ehh… macho jk …

  9. tak hot pun..memalukan je..geli orang kampung aku tengok..nak main bola pegi la main sungguh-sungguh..tak payah nak bajet macam beckham la..

  10. kfcm ni mkin trok suka bt kntroversi…..

  11. mmlukan je…

counter statistics