Wednesday , September 28 2016
Home / Pelik / Super Humiliation: Hukuman buat pencuri di China (7 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

8 comments

  1. waa..pic last sekali curi megi ke tu?? hahaha

  2. Wakaka.. Klu kat Msia wat cam tu pun bagus gak, tp byg kan klu curi kete ke lori mcm mana ek.. x kn nk gantung kat leher gak

  3. Tu bkn maggielah…Kalau tak silap tu minyak masak. Muka yg kena gantung basikal kat leher tu tak boleh blah.hehehe.Ni mesti curi mountain bike Si nenek tua..

  4. lain padang lain belalang…lain negeri lain undang-undang…so, pikir2kan la…

  5. Penghayatan dan falsafah mereka tentang kehidupan cukup tinggi.

  6. Better lagi buat macam ni daripada pukul sampai mati, padahal belum tentu org tu bersalah mcm video kat pakistan tu.

    At least ni yg jadi pengajaran pada pencuri tu. Kalau dia buat lagi, kena public humiliation lagi. Bila pukul sampai mati, tak ke aniaya namanya tu.

  7. hehe xtahan aku gelak ngn statement korg ni heheh hahaha lawak…kalo curik lembu agk2 nye cemane la ye hihi

  8. Trinity Rosz Amet

    haha kLaw ini wat kt Mlysia… kecoh tu derrr… duhh mLu weyh.. kaLo aku x mau mncuri.. org x da hemPedu jx yg mau curi Lgi … hoho

counter statistics