Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Super Impose: Neelofa seksi nampak peha (2 gambar)

Super Impose: Neelofa seksi nampak peha (2 gambar)

Kecoh sekejap beberapa hari lepas apabila gambar Neelofa nampak pangkal peha tersebar di Instagram. Namun penyebaran tersebut bukanlah dari akaun miliknya sendiri. Namun difahamkan, gambar tersebut adalah super impose daripada gambar yang lain. Gambar betul after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

18 comments

  1. gila betol sape yg buat ni. k

  2. perghhh..ala..xde beze pn kalo tu btl nelopak..die kn mmg seksi gilos..buuuuu

  3. First!!!!!!!!haha"……..(:

  4. Baik2 sipa yg buat tu.. Kot2 nanri kene saman

  5. ble org yg kne super impose ni ckp dia dianiaya,aku rse mmg xde yg caye nye…sggh kejam teknologi ni… (utk yg berniat jahat la kan…)

  6. 2 Singgit 2 Singgit

  7. alaa br nk kutok neelofuck…skali org lain plak…..=(

  8. well, tahniah kepada yg buat superimpose kerana berjaya menyerahkan pahala yg dikumpul bulat2 kepada neelofa. nanti, pandai2 la jawab depan Tuhan ye kat padang mahsyar. walaupun neelofa tu seksi ke apa ke, benda penganiayaan camni tetap akan dihakimi di sana. tak takut? just wait and see after you die. at that time, you are too late to regret.

  9. nmpk sgt impose.. bongok..

  10. mcm real beb….

  11. bodoh sape punye kerja…..

  12. oleh itu neelopak, bersaralah dan berentilah menyeksikan diri. hari ni orang superimpose kamu dgn badan ppuan lain esok2 org superimpose dgn badan babi hutan amcam?

  13. fake gila gambo. big time fail!

  14. haih..apa la perempuan..tayang itu tayang ini..apa la yang suami dia dapat..barang secondhand kutt..

  15. pempuan tu gtu2x jee.. koenag nak buat jahat kat dia knpa… ksian dia…

  16. Aku rasa nak rogol neelofa hmm sexy cari dia lah nak rogol sampan kuar air mani

    • tgk lah keje2 gila yang mau runtuhkan maruah org islam tu sendiri..lain ka
      li tk payah keje pegi kelab!!!!!faham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………………………………………………………..

  17. nak mintak nombo fon

counter statistics