Saturday , April 29 2017
Home / Lain-Lain / Super Indah: Eye of the Sahara (6 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Latihan Asas Ketenteraan di sekolah-sekolah di Soviet (11 Gambar)

Pada tahun 1968, latihan asas ketenteraan telah diperkenal di semua sekolah di Soviet. Setiap sekolah ...

3 comments

  1. Chantik……. macam bekas kapal alien landing

  2. cam kawah atom serangan amerika je tu…………

  3. Korang cuba buka google map,kawah ni terletak di Mauritania,dan boleh nampak dalam satellite view. Nama benda ni Richat Structure,memang fenomena natural sebab hakisan.tapi saintis masih tak tau kenapa bentuknya sangat bulat.

counter statistics