Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Super Jahanam: Marsha Milan Londoh overdose makan pil 30 biji

Super Jahanam: Marsha Milan Londoh overdose makan pil 30 biji

Izinkan kami menggelar Marsha sebagai pelacur media. Kenapa? Kerana kekerapan membuat gimik bodoh untuk publisiti murahan. Selepas gimik berkahwin secara senyap dan kerap bergambar seksi. Kini timbul pula gimik baru mengatakan Marsha telah overdose kerana menelan 30 biji pil.

Ceritanya begini, Marsha dikatakan dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Petaling Jaya dipercayai terjatuh di rumahnya. Gimik bermula apabila dikatakan seorang wanita menghantarnya ke situ mengatakan dia pengsan kerana menelan 30 biji pil dan kini ditempatkan di wad trauma dan kecemasan. Gimik ini telah disahkan oleh Budiey dan berita tersebut tidak benar. Attention whore!

Udah-udah buat gimik. Kelak anda mampus tengah jalan pun orang dah tak amik dulik!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

27 comments

  1. Len kali kalau dia koma ka, mati ka jgn percaya yek…. kuikuikui…

  2. btolla…mane plak gmik..len kali siasat btol2..bodoh!!!!!!

  3. lantak die la..dh kapior mcmtu ler..huhu

  4. bukan gimik, memang betol dia telan 30 biji tu. budiey tu yg salah faham.

  5. betolla..kat ward skrng masih xsedar diri lg… xde gimik2 nie….tgu jela laporan nnt..tp yg pastinya takde gimik k!!!

  6. kot ya poon…janganla panggil 'PELACUR" media…sapa korang utk panggil dia bgitu??..aku ni bukan pemint marsha but atleast jgnla gelar dia dgn gelaran begitu…dah jadi mcm manusia tak der ADAB dah~

    • perkataan "pelacur" kalau ditaip begitu saje, memang kasar. tapi perlu faham ape yang dimaksudkan dgn "pelacur" media. Ia bermaksud seseorang yg dahagakan publisiti murahan tanpa memikir side impact.

      mcm juga perkataan babi, kalau kite panggil orang babi sahaja, itu takde adab, tapi bile saye cakap, "Wei! itu siput babi!" adakah itu dikira tidak beradab? <3

      • malysia ni dah semakin kekurangn ayat ker sampai guna ayat PELACUR media?dah memang takder ayat lain ker?…ker korang yg BAKAL menymbngkan ayat tue dlm TAtaBAhasa negara?..lol..
        tak perna pn aku dengar

        • ye memang takde ayat lain. ini ayat yg kami suke, suke atau tidak, kene terima dgn hati terbuka. kalau taknak terime, maybe uols leh buat petition kumpol 100 ribu orang bantah perkataan pelacur media ni k 😀

    • ok la tu pelacur media, media whore… macam camwhore, pelacur camera…
      ambek gambar masuk media asyik tak cukup kain, tayang peha, tayang dada, tayang lurah…
      Siapa yang tak ada adab?

  7. caya la media malaya, anda mmg mantapsss…berani…

  8. semoga Marsha cepat sembuh….

    vampeta 19:17
    9-9-2011

  9. MARSHA POMPUAN ARTIS MURAHAN.MUKE X LAWA BELAKON X POPULAR.SO PE YG POPULAR
    BUAT GIMIK JEK YANG POPULAR…..

    • yang ko tu muka lawa ke…………tak paya nak cakap org cermin dulu diri sendiri….c marsah tu buat apa nak di sibukkan…kalau tak suka tak perlu lah tengok dia……….

  10. mmg die overdose eramin ngn ectasy la…n die dh gugurkn kndungn 4x ank gf die yg mlayu tu…gedik die ni…time sakit pn nk gedik2…

  11. Bumiputera Malaysia

    Ntah..Hairan aku, korang semua Melayu n Islam kan?? Rasa2nyala kalau apa yang korang cakap semua tu x betul, NERAKAla tempat korang..Ish3, terimala hakikat yang menjatuhkan negara Malaysia ni, terutamanya industri hiburan ni adalah bangsa korang sendiri..Tepuk Dada Tanya Selerala yee..

  12. korang ni suka sngt nk mgktuk org ye….kta ni x brhak utk pnggl org lain mgnakn glrn PELACUR,sblm nak mgtuk tu…cermin muka dulu ye…sy ni bknny peminat marsha tpi xla smpi nak mgktuk…..DOSA!!!!!!!!! KNL PA 2 DOSA?

  13. Apa yg dia buat korang jgn lah nak ambik kisah pun ! Walaupun kontroversi dia dah memalukan semua , x mustahil korang x pernah buat hal yg memalukan kan ? MARSHA ni manusia jgk . . Ada hati , perasaan dan maruah ! Dia buat dosa pun , itu hal dia dgn tuhan . Korang jaga hal korang sendiri . X payah nak kritik2 kekurangan diri orang ! Tak ada yg sempurna didunia ne . .

  14. jgnla asyik nk mgata org len..sbg fan,kta knalabg sokongan….lg pon tu dah jd trademk dye.pd marsha…jgn asyk cri pblisti yg ntah ape…sukseskn krjaya anda..good luck marsha..love uuuuuu……<3<3B)

  15. biar je dia mati pun dlm kubur nanti x dtp jawab dgn mungkar dan nangkir biar pdn muka kene belasah

counter statistics