Friday , September 30 2016
Home / Isu Semasa / Super Jenayah: Video rompakan di Stesen Petrol BHP, Jalan Gasing

Super Jenayah: Video rompakan di Stesen Petrol BHP, Jalan Gasing

Ini merupakan rakaman CCTV rompakan yang berlaku di stesen minyak BHP di Jalan Gasing, Petaling Jaya, Selangor. Syukur Malaysia masih aman katanya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

8 comments

  1. normally every hour, the mgmt will collect the cash. tp nampak cam banyak je duit dlm machine tu! memang sengkek pencuri tu, setakat curi kat petrol kiosk apelah sgt …hmmm anyway, cian ngan cashier tu tercengang2..

  2. Mmg bersyukur la M'sia masih aman… aman berbanding negara yg kucar kacir.. nak hidup pun susah. sekurang2nya kat cni kita msh lg rasa aman.

  3. better tak perlu buat mini market ka orang dah ambik kesempatan

  4. Syukur.. syiling pn d sebat nye. Mmg kaki sebat itu olang..mslh msh aman..puiii

  5. Air yang nak di beli tu pon sempat ambik balik

  6. Haha duit syiling pun dia amik ke? Ala takpe la, Allah maha adil. Kat tempat lain kena la 3 orang ni.

  7. seminggu 3 kali isi minyak sini ni…huh…bahayos..

  8. Aman otak hang la puiiiioo

counter statistics