Tuesday , December 6 2016
Home / Gossip Panas / Super Kantol: Khairul Fahmi berpegang tangan dengan Dahlia Teck? (3 gambar)

Super Kantol: Khairul Fahmi berpegang tangan dengan Dahlia Teck? (3 gambar)

Terkini: Gambar tersebut sememangnya Khairul Fahmi.

Nampaknya sudah tiada apa untuk diselindung. Gambar terbaru ini telah tersebar di internet.

Gambar ini dikatakan milik Dahlia Teck, siapa lelaki yang berpegangan tangan masih menjadi tanda tanya namun dari segi bentuk badan ia seperti Khairul Fahmi, penjaga gol pasukan Harimau Malaya.

Difahamkan gambar ini diambil sekitar Universal Studios, Singapore (USS) Adakah gambar ini diambil ketika perlawanan Singapura menentang Malaysia tempoh hari? Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

63 comments

  1. lorh..mcm da taw je salah sape..huk3!

  2. sexynya…kurus puasa aku

  3. a..skarang dah terang lgi besuluhkn,nk smbunyi pe lagi apekkk… nampak btul kau yg salah,dah tu tk mengaku pula…ciss bnci tul ku lelaki cam ni…

  4. Kalo betul la nie apek.. erk..

    "ape la apek nie… gentleman la skit… kalo dh x nak si elia tue, putus cara baek laaa… jgn nak wat camnie lak.. menganiaya namenye..

    Ingat, org yg menganiaya idup org len akan ditimpa kesusahan di kemudian ari….

    TAPI, kalo nie bukan apek… agak2 sape la laki nie erk?

    takpon si Dahlia nie mmg byk scandal?? huhuhu

    Allahualam…

  5. kan dah kantaoi .lagi tak nak mengaku …

  6. Ala x tahu lagi sape laki tu.. Men teka teki la pulak… SabOw jer la….

  7. hahhahaha..manusia bler dh glamr,lupe diri..nk2 dgn pompuan sexy,lglaa…

  8. dah2 la 2 cite psl nie ….. muak la

  9. xsgka aku..apex mcm ni..mmg lupa daratan tul..

    btw figure muke da sama da..n jam mmg pakai blah kiri..sian elia..wlpun aku suka korg berdua dlu but laki mcm ni mmg hampeh disimpan elia.bgus da tau sebelum kawin

  10. haissyyhhh..da trg2 gmbr pgg tgnn…pasto dok kata ptus tunang bkn sbb org ketiga….npe la jd cmnie ek….kalo da x ske x yah la btunang…cian k.elia……ble nma da naik mla enjoy sna snie….

  11. hahaha..apek culture shock..nk pempuan seksi2 ..elia tu gemok..cri lain la…prangai sume terok2 x kre la main bola ke ape..cehh..mcm jamban!

  12. mmg btl la tu apek..tgk la btl2 beg yg die sandang tu..haiyaa!!

  13. org yg pkai tdung x nk..nk yg seksi2….ape daaa…ha hamik!…..tgk seksi si dahlia teck 2 smpai lebam…..

    • Org yg pakai tudung pun blom sah baik atau bagus dr yg x bertudung ni sebenarnya. Mmg bkn sume tp ramai lah jugak, bkn niat dan x berani nk kutuk yg bertudung, apatah lg sbb tu mmg dah hukum utk tutup aurat tp dari pengalaman sendiri dn yg dpn mata dh byk pun aq nmpk. Ramai gak yg lebih pd fesyen dari btul2 iklas nk menutup aurat.. wanita menutup aurat tapi sebenarnya bertelanjang kata SAW.. waullahualam

      • Nak betulkan skt, "wanita menutup aurat tapi sebenarnya telanjang".. sepatutnya, "wanita yang berpakaian tetapi seakan bertelanjang"..

  14. yup….mmmg betul pon ni mmg gmbar dia… masa kat USS kami jumpa apek… dorang pegi dua ari sebelum puasa… ari sabtu 30 julai.. selepas perlawanan malaysia vs singapore kat bukit jalil… tapi bukan time lwn kat singapore.. 🙂

  15. eiiiii cheapnye reputs ni….

    gambar cilok siap letak watermark dia punya…

    malunye….shud be credit to…wokey!!!

    kerja sikit….jgn duduk goyang punggung je

    dan2 letak nama dia…

    i howttt wokey….nyesal nek post kt forum.cari .my

    • bukan ni gmbr ko amik pun. credit to dahlia teck la..dianye gmbr. lagipun tk penting pun asalkan mesej smp.

      • Zia >Setuju dgn ko, klu dah ada sumber dn material x salah pun guna pakai. At least ada gak usaha nk dptkan gambar2 ni wlu pun dari sumber lain. *NekBedah.. Halalkan je lah.. =)

    • nekbedah,

      watermark tu just letak utk hindari orang amik direct link & post somewhere else.

      gambar you yg ade watermark tu terpakse i cut sbb gamba tu kecik, so nak besarkan resolution ia jadi panjang ke bawah, so i crop gambar tersebut maka watermark you pun hilang. tiada niat buat watermark nekbedah.

      dua gambar di atas tidak diambil dari forum cari. sorry atas segala kemarahan nekbedah.. jgn mare2 dibolan pose 🙂

      • NekBedah x mare cuma dia nk bgtau org je yg tu gambar dari dia yg korg ambil.. hahaha. Apa kata lain kali klu korang dpt dari mana2 sumber korg bgtau sekali info sumber tu.. ok x idea aq ni.. =) *Terfikir lah juga dari mana NekBedah dpt gambar2 tu.. ahaks..!! Jgn mare2 Nek.. =)

  16. khairul ni bukan nsem sgt pon..mentang2 da pemes skg mula la wt peragai…andai kte pasukan bola sepak buang ko..bru ko tau langit 2 tggi ke rendah…pmpn 2 pon 1,sesuke nk rmpas tunang owg..knon dlm hati'wah aku dpat pemail bola sepak negara la,leh tumpang glemer'…dua2 xsedar diri..!!

  17. apex pun nak rasa jugak cara awek sexy mcm mana,,

  18. mawi nye adik badik ar ni…lupe daratan..tak suke kat elia terus terang je la..lagi mau selindung sampai timbul sane sini kontroversi..ape daaa…tgk cam ally iskandar..putus cara baik..cam tu arr..

    • Putri >Dia putus tunang dgn cara baik lah tu cuma dia mungkin x bg sbb dn alasan 100% je, tp pihak ELIA yg x dpt terima sbb tu dorg dok kutuk2 dok maki2 APEK. Klu kita tunang dgn someone tp tapi asyik mkn hati je dn x rasa serasi x kn kita nk teruskan gak, lg pun tempoh bertunang 2 kn masa utk kita sesuaikan diri dgn psgn kita sblom kita berkawen. Mesti ada sbb nape org berubah hati dn bila hati berubah kita x leh salahkan sesiapa. Msg2 ada hak utk memilih. Org berkawin pun bercerai ni kan pulak baru tunang.

  19. angap adek bradik konon,adk bradik tk cm ni lah..puihhh lh apek,,,,lau pminat boo kau baru tau….

  20. hati perempuan mane yg x kecewe seh.. bile tgk tunang sndiri pimpin tgn ngn ppuan len,, kebetulan lak,, 1 malaysia tau.. malu xterkire.. ngn bln 10 ni katenye nk kawen.. so kesimpulannye.. kite x yah la over2 sgt post bagai kt laman sosial tntg bf/tunang/laki..

  21. terang2 fahmi tu dah tunang, nak jugak pompuan ni kt dia. tak paham tol aku muda2 dah pandai rampas laki org. aku masa kecik dlu klu amik sikit makanan org lain pun mak aku dah marah. ni semua dari didikan masa kecik. klu dari dulu asyik dapat apa yang dia nak je, dah besar pun klu suka kat laki org pun mesti nak kena dpt jugak. takde moral.

  22. zla-betol 2..mak sy pon marah,2 klau pasal mkn..klau pasal mau kne pukul..xpe,kite kne ingat karma..skg pmpn 2 senang hati..t pasti jd kt die plak..bukan hensem pon si apek ni

  23. takat pegang tgn apa jd kes…berlambak kat luar tu yg lebih teruk…takat tunang ta jd kudis pun ,,bkn luak..lain la kalau da jd sisa..! teringat sorang chinese guy ckp " hali2 mkn ikan pun tarak syok,,mau jugak mkan daging ka , sayur ka "..

  24. klu betul pun tu apek, mang slh dia…tpi yg pompuan tu pun sama slh gak…dah tau tunangan org lagi mau himpitt…moral off d story dua2 slh dua2 gatal…

  25. knp x bg kredit pada cari.forum? ni kan gmbr forumer cari yg upload kat forum cari…cer cube beretika skit…walaupun sibuk nk bergosip. sesuke hati letak watermark mediamalaya…mcm seolah2 mediamalaya yg punye. padahal cilok baek punye dr cari…xbaik taw!!

    • Cik larissa, kami dah beri penerangan di atas 🙂

    • Hadoiyai asal usul gambar ni pun jd isu besar ke..? Klu sumber air tu dari sungai atas bukit dn kita dok diatas x kan kita nk bgtau org yg dok bwh bukit jgn guna air sungai tu lak.. wakaka

  26. umo budak ni br setahun jagung, tp badan dh out ler..esok beso skit tak tau bdan mcm ne plak..kakakka.

  27. patut la kne blasah singapore smpai 5 bijik. ada yg gi makan angin ghupernyer.

    • Tempe Basah >Wakaka ko.. Masa kena 5 APEX mana ada main sbb tu dia bleh keluar mkn angin dn g dating

  28. bongok..lupa daratan btul laki neh…masa susah senang..kak elia ada je..bila dah senang..cari ore lain..meme bengon la jate gni…sah lupa daratan..lau pompuan tu okey dari k.elia xpe..neh seksi gila.tetiba aku jd benci apex..dasar jate gni la..

  29. Pantun dua kerat aku khas untuk Apex, dan lelaki2 yg suka curang kat luar sana.

    ADA DUIT, ADIK SAYANG.

    TAKDE DUIT, ABANG MELAYANG.

    • Norma Jean >Pantun khas utk pompuan2 yg suka curang kat luar gak x ada ke.. wakaka

      Abang ada duit, adik sayang

      Abang takde duit, adik lak yg curang.. =)

  30. Telur tembelang sudah pecah…

  31. kenapa aku rasa muka dahlia teck macam nampak tua eh

  32. kucinghitamkakipanja

    haishhh dulu mase diorg bertunang, si mamat ni lelaki yg aku plg respek kat malaysia ni sbb bpegang kt janji die.. bg aku mamat ni mmg ckup gentleman and humble….. tp skrg mamat ni mmg xkan aku heran lg… drpd hot guy trus jd zero! bluwekkkkkkk…

  33. ptt la malaysia kalah…huh!! sabar jerk la elia…nk wt cm ner…

  34. Ms lawan kt Spore kan dia x jd keeper, so ada la byk free time utk bermesra-mesraan. Adoi, kalo ko cari pempuan yg lg nmpk suci ke sejuk la ckit hati aku. Tp pempuan ala2 gedix ni jgk yg ko nk Apex… Ko tu muda lg, enjoy la puas2. Len kali jgn bertunang kalau x sedia. Isk, muka je dah berumur, tp aku rs x matang lg…

  35. Apek >I follow.. ahaks

  36. pelik tolla aku…gambar yang kantoi cume 1..tapi bukan main lagi org ramai menfitnah khairul fahmi…xkanla baru berpegang tangan ngan sorg pompuan dah di cop sebagai playboy cik adik oi….x kisahla dia macam ner pon janji die dah banyak kali harumkan nama negara….KAU ADA!!!!!…kalo die nak curang sekali pon..itu hal peribadi die…biakanla dia…sekarang nie cube fokuskan die pada bola..bukan pada gosip murahan macam nie…..

    • ko ni bodoh ker bangang…mmg ar dia dah harumkan nama malaysia…tapi prihal dia ngan c dahlia nie prihal luar dari kotak bola ok…tah2 ko ni c teck tue kot..tue yang poyo jer ayat…c KFCM ni cakap putar belit…konon tak der org ke tiga tapi atleast dah kantoi…mmg dia penjaga gol yang hebat tapi dia antara jantan yang tak boleh pakai..bola n hubungan tak same ar awien..lain kali lau tak tahu ceta diam jgn banyak bunyi…lau kurang pandai jgn tunuuk ok…

  37. org ktuk dia sbb dia x ngaku dia ada pmpuan ln,bila dh ada gmbar ni mst la org hentam dia gila2. hati prmpuan hya prmpuan ja yg tahu,kesian tunang dia.kira elia insan kedua slps ina yg mndapatkan habuan dr hasil kegelemeran tunang mereka. tgk la sikit hri lg mst dia kan jatuh..buat apa harumkan nama negara tp merosakkan islam dgn mmberi contoh yg x baik.org sanjung dia sbb byk bntu negara tp last2 tagkap leleh dgn pmpuan sluar pndek..ni bru betul2 apek.

    • Leaya >Yg pakai seluar pendek awek tu tapi yg ko kutuk Apek lak.. ahaks. Pompuan x de yg berubah hati dn curang ke..? Mcm salah besar lak Apek ni bila dia berubah hati.. ahaks

  38. bagi aku mmg apex lupe daratan..aku pernah kenal jantan xgune camni..bile dh senang cepat gile cari betina lain..ms ko susah menangis2 dtg kt aku..dh senang terus cari betina lain..aku pegang 1 je..ko buat orang, ko akn dapat balasan yg same..tunggu jela..ex aku tu dh kene balasan.dh kene tinggal baru pandan muke.betina2 tu nk kesenangan dia je..puas ati aku..apex ni pn mst terime nasib yg same nnti..kite tgk jela..lambat ngan cepat je..xlame mn la bahagia dia tu klu dia wt tunang dia camtu..

  39. dr.feelgood>mmg la aku ktuk apek,kira test apek pun cam apeknya(apek&nyonya) gak la.mg la slh bsar sbb dia dh bertunang dan dia hncurkan hati tunangnya.klu stkat bercinta org x kisah sgt n bnd ni jd isu bsar sbb apek tu dikenali.ahaks…ahaks…ahaks…ahaks…ahaks

  40. memang kami jumpa dia di USS hari sabtu. siap ambil gambar bersama KFCM. Dhalia Teck pun ada. tau2 da putus tunang. no wonder la.

  41. sudah r…. mcm bagus sgt….

counter statistics