Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / Super Kantol: Terowong rahsia yang menghubungkan Mexico – USA untuk transfer dadah (17 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

3 comments

  1. punya dahsyat sindiket pengedaran dadah kat sana. bape banyak pemberi maklumat dah kena seksa dan bunuh, dan banyak jugak polis yg dibunuh. even ketua polis daerah pun diorg bunuh. mmg jahat giler sindiket pengedaran dadah kat sana. bahaya.

  2. memang gilaaa..sggp pula bersusah2 buat terowong , kaya gila la taiko2 dadah sana ni..

  3. fuck you anuar ibrahim

counter statistics