Monday , December 5 2016
Home / Lain-Lain / Super Kaya: Wajah-wajah pemenang loteri jutaan dollar! (18 gambar)

Super Kaya: Wajah-wajah pemenang loteri jutaan dollar! (18 gambar)

Kami pula yang rasa nak nangis gembire. Mane taknye, kalaulah kami dapat duit loteri macam ni banyak, kompom kami benti blogging dan jelajah satu dunia! Paling sikit yang mereka pernah terima pun USD1 ribu setiap minggu.

Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

12 comments

  1. Biarlah kita hidup miskin asalkan rezeki tu halal, baru hidup berkat, Insya-Allah…

  2. waqas mazhar…nama macam islam jer..

  3. dekat $300 juta pun ada???? apakebendanya ni???

    isk…diorang bukan Islam takpe la. kita yg Islam tak payah la buat benda camni. buat hidup tak berkat je.

  4. woah senangnya dpt duit million2! klu aku dpt tu mmg aku invest bagi double triple the amount!

  5. apa gile admin ni le bg statement klu die menang duit loteri die nk berenti blogging n bla bla bla….admin ni xtau ke dosa pahala? mg dasar kepala bengap..loteri tu kn haram…pertama kali aku baca blogging ni, aku rs sangat benci pd admin

  6. adakah anda dengan sengaja bgtau yg anda dapat 1ribu usd setiap minggu?? emmm,,,,

  7. ish ish ish ishhhhh……

  8. bestnya duit…tapi yang tak bestnya duit tu haram

counter statistics