Thursday , September 29 2016
Home / Isu Semasa / Super Kemalangan: BMW langgar lari motosikal

Super Kemalangan: BMW langgar lari motosikal

Seorang pengguna jalanraya telah merekodkan sebuah video langgar lari oleh kereta BMW bernombor pendaftaran WYJ 3255. Kenderaan tersebut yang keluar simpang dalam keaadan merbahaya telah melanggar penunggang motosikal yang kebetulan melalui jalan itu. Pemandu BMW tersebut difahamkan telah melarikan diri selepas. Video ini kini menjadi viral dan kami berharap pemandu BMW tersebut dikenakan hukuman yang setimpal.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

7 comments

  1. macam kat danau kota je.. depan kl fes.. kalau betol kat situ, tempat tu mmg bahaya.

  2. seb baik dia xseret budak tu…

  3. ish mmg kurang ajar..org kaya mmg cmtu, my cousin kne langgar lari mcm ni juga sampi berbulan2 x kerja, nasib de nyawa lagi

  4. kurang hajor punya drebar….
    tuntut ganti rugi kaw2…
    apstu cepuk muka dia sekali masa kat perakrangan mahkamah dengan tuan hakim….

  5. BMW-WYJ3255 – SHATIVEL A/L KUMARASAMY
    761121-05-5099
    NO 5 JALAN DUTAMAS ANGGERIK 2 PERSIARAN DUTAMAS KENSINGTON 50480 KUALA LUMPUR.. ni no Phone owner BMW tu – 0192526222

    tak sure btol ke x. dpt di fb.

  6. Dasar maruku!!

  7. Tolong la bagitau pemandu tu dah kena ambil tindakan..

counter statistics