Tuesday , December 6 2016
Home / Isu Semasa / Super Kemalangan: Satu kereta langgar 3 motosikal (video)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

17 comments

  1. Perghhhhh! Agak2 cedere parah 3 org tu..ishh..tu bahye kalo da nk merah trus pecut..aku pn kgd2 cmtu gk..kikiki

  2. mak aaiiiii .. dh mcm boling plak aku tgok .. giler rrr …

  3. mesti kes langgar lampu merah ni..

  4. Orang keliling tu tgk saje ke dah eksiden buat tak reti.. ini bukan negara cina.. hampas orang2 keliling tu…

  5. yg len sume tgok jer…x p tlong pon…nmpak sorang 2 jer yg p tlong….xde smpti lngsung la….

    • ni video 30 saat, dorg pun terkejut kot time tu sbb tu tk kluar tlg lagi. setau aku malaysian ni semua terlebih curious…tak mintak tlg pun mesti ada yg tlg..

  6. org msia just tgokkk jerr??????? bangangggg!

  7. ni mcm simpang ke melaka sentral je aku nengok

  8. bangang betul orang yang komen orang lain setakat tengok je. video ni 30 saat je pun.

  9. Motor yang kiri sekali tu saudara aku.Sekarang dekat icu.Mula-mula dah okay dah kaki patah ape semua tapi lepas tu baru dapat detect ada tulang rusuk patah.Ini dekat trafik light IPK Melaka.Masa ni pakcik tu otw pergi kerja.seorang budak sekolah otw pergi sekolah and yang pertama jalan aku taktau pergi mana.Kereta tu bawak laju sebab that lady cakap dia rushing nak pergi somewhere maybe mahkamah and dia ingat 3sec nak ke lampu merah tu sempat kalau dia pecut tapi end up langgar 3 orang 🙁
    Moral of the story, kalau lampu dah hijau jangan terus jalan dan walau nak cepat mana pun kita tayah lah langgar peraturan.kan dah jadik camni.

  10. Crazy!!!!!!

  11. SUBAHHANALLAH……..

  12. video 30 saat je, what do u expect nak nampak orang tolong ke tak.

    kalo lampu dah kuning, baik berhenti aje la. tak payah la fikir sempat ke tak. tak pasal2 dah menyusahkan orang lain.

  13. ape cer kes ni? da bln 12 ni. hai camne nk jd reporter ni???xupdate brite pon~

counter statistics