Friday , December 9 2016
Home / Pelik / Super Kesian: Kucing dibuang di sungai oleh tuannya (8 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

27 comments

  1. comell… kenape xbg aku je? ish

  2. comeinyer huhuhu bodoh btol tuan dier

  3. ini bodoh ke ape?

  4. sanggupkah? bodoh btol tuan die kn..

  5. bodoh nak mampus tuan dia.kucing punyalah comel dia pergi buang.bongok plus bodoh.

  6. jenis apa la org ni. kalau taknak tu mcm da xde tmpat lain nak buang~

  7. cuba kite buang tuan die pulak

  8. uu..ksiannya … ada la blsan tuan punya kucing tu suatu ary nnti..ish…grm rsa… errr!

  9. ni tuan dia yg buang ke org yg amik gmbr tu tuan dia n wat experiment gune bekas tu? nk tgk kucing tu leh selamat x dlm bekas tu…

  10. selalunya org yg buang kucen…anti kucen…seksa kucen…bunuh kucen ni…muka diaorg hodoh..buruk…mulut bau taik…& diaog juga bodoh tahap dungu…sekian.

  11. kenapa? kenapa? kenapa buang dia dlm sungai? kenapa tak buang dia kat pasar ke, mana2 restoran ke, mana2 tempat yg dia boleh cari makan dgn mudah, instead of sungai? kenapa? kenapa? dah la putih, comel pulak tu. sapa yg buang tu memang kejam dan zalim. kucing pun bernyawa jugak walaupun dia tak dikurniakan akal. tp dia ada perasaan. huuu…

  12. maybe terjatuh kut kucing tu, pastu tuan dia tak perasan. cuba tgk kan kucing tu dlm cat carrier tu…tgk pun mcm mmg terjaga kucing ni, bersih je.

  13. cian sghh kucing2.. haiwan kesayangan aku, punya arr cantekkkkk,,,
    sungguh tega,,,,,,,,, tak de ati bnor buang kucing dalam sungai,,,,,

  14. bangang!!! jamban pnyer omputeh!! kucing cmtu die buang!! Bodoh!! prangai mcm setan!!

  15. Ya Allah kesiannya kucing nih, tgk muka die cam sedeyy sgt sebb buat die mcm tuh, binatang pun ada perasaan..makhluk Allah apa la dosa kucing nih dibuat mcm tuh..

    • 2 la psl..nsb baik pompan 2 jmpe kn..klu x ntah2 dah mti lms..cian die..aku xblh btl tgk kes2 cm ni..menyayat hti la.. =(

  16. nampak kucing ni merajuk dengan tuan ni…kesian, akal tuan dia kat lutut..

    • bkn lutut..akal die kt pungkuq la rse nye…binatang pun sygkn ank2 nye..xde pun buang2..ni lg truk dr binatang kot..emo btl aku.heheh..

  17. ya allah..kesiannya :'( sebak je tgk :'(

  18. super comell meow ni…<3

  19. comel nye..aku pun ade gak kucing putih comel cm ni..tp br je mgu lps mti..cian kn sob2..heheh..kesian die kne buang..xguna btl tuan die 2..patut tuan die 2 yg kne buang..hahah..

  20. comel sgt…mungkin manusia yg buang dia tu..xde otak…kejam….

  21. kesian…nasib baik ada manusia yg prihatin…

  22. comel nye…2pon nk buang ke???tuan ye 2 mmg sengal tahap gaban..xnk bg aku la!!

  23. terjatuh agaknye..cat carrier tue..tak nmpak ke..

counter statistics