Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / Super Kool: bilik hotel yang kool dan pelik

Super Kool: bilik hotel yang kool dan pelik

Kalau pergi bercuti, kita dah bosan tengok bilik hotel yang same jek kan? Kali ni kompilasi gambar bilik-bilik hotel yang kool dan pelik. Kalaulah ade kat Malaysia, kan best. Lagi gambo after le jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

10 comments

  1. aku first ke,,..''?

  2. aku 2nd ke…"?

  3. aku nk yg no 2 tu ngn no 9 2….ctk kot….

  4. sgt cool..unik gak..

  5. kool mende nyer… serabut perut jew aku nengok….

  6. nak yang dalam kalbat parit tu (pic 7) coOl kentang siot. boleh golek biar tebalik 🙂

  7. wah..
    boleh tergiler @ tersaiko tinggal dalam bilik yang ada cermin tu…

  8. gamba 3# tu cam bilik mayat je………

  9. Haha tido dlm keranda siap ada "T" haish x ley

counter statistics