Sunday , April 30 2017
Home / Pelik / Super Kool: bilik hotel yang kool dan pelik

Super Kool: bilik hotel yang kool dan pelik

Kalau pergi bercuti, kita dah bosan tengok bilik hotel yang same jek kan? Kali ni kompilasi gambar bilik-bilik hotel yang kool dan pelik. Kalaulah ade kat Malaysia, kan best. Lagi gambo after le jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pengimbas muka dipasang di tandas awam Beijing, elak kecurian tisu tandas (4 Gambar)

Bagi memerangi masalah kecurian tisu tandas yang berleluasa di tandas awam di sekitar bandar Beijing, ...

10 comments

  1. aku first ke,,..''?

  2. aku 2nd ke…"?

  3. aku nk yg no 2 tu ngn no 9 2….ctk kot….

  4. sgt cool..unik gak..

  5. kool mende nyer… serabut perut jew aku nengok….

  6. nak yang dalam kalbat parit tu (pic 7) coOl kentang siot. boleh golek biar tebalik 🙂

  7. wah..
    boleh tergiler @ tersaiko tinggal dalam bilik yang ada cermin tu…

  8. ali baba dodol

    gamba 3# tu cam bilik mayat je………

  9. Haha tido dlm keranda siap ada "T" haish x ley

counter statistics