Tuesday , September 27 2016
Home / Pelik / Super Kool: Gambar bayi terbang (8 gambar)

Super Kool: Gambar bayi terbang (8 gambar)

Ibu kepada bayi ini, Rachel Hulin, seorang jurugambar professional telah mendapat idea untuk mengambil gambar anaknye dalam keadaan terbang. Enggan menerangkan cara bagaimana gambar di ambil, dia memberitahu media bahawa dia sangat sayangkan anaknya dan tidak sekali-kali melambung bayi itu untuk mengambil gambar seperti ini. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Lightbox

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

8 comments

  1. OMG~!! cmne baby ni leh trbang erkk?? mcm trapung je. hOho..

  2. Clark Kent masa kecik hehehe..

  3. Pics ambik kt Studio aje tu kot. Cuma attach kt view belakang tu aje. Pernah juga bergambar pics cam ni, tengok2 view cantik seolah2 kt istana, kt padang n byk tpt lagi.

  4. wahhhh best2……i like

  5. huhu … beysa je…x amazng pn … dunia maju…stkt buat pic mcm tu..spa2 pn bleh bhaa …

  6. aloo..takde anak la plak. klau ade nk gak wat pic cmni. ngeh3~

  7. green lantern!!!!

  8. can cite film BABY GENIUS

counter statistics