Wednesday , September 20 2017
Home / Lain-Lain / Super Kool: Jika bulan itu digantikan planet yang lain (7 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

10 comments

  1. huh nampak menakutkan

  2. kenapa nak di ubah2 kejadian tu??

    • La, dah ckp pun kalau. Apela.. ni just imaginasi org aje, sah la tak boleh ubah kejadian kan itu Tuhan punya kuasa, ni just main2 aje. why so serious? tengok dgn tenang, ni asik nak marah aje lansung hati tak senang.

      • istilah "kalau" and "kebetulan" tu xde dalam Islam…cuba tnya mana2 ustazah or ustaz ye kalau malas membaca or mengaji

        • opppsss…sepatutnye sy type "kalau" malas membaca or mengaji :)..so rajin2 la ye 🙂

  3. betul3..asek nak marah2 buatpe..?kn kn kn

  4. Harinie dah banyak bulan ader… sebab NAJIB dah bubar parlimen…. sana sini BULAN

  5. ni cte kalau…bkn parlimen ke mende…adoi

  6. ciptaan allah sgt sempurna

  7. menakutkan….sbb tu Allah cipta bulan yg btl2 sesuai dgn saiz bumi…

counter statistics