Tuesday , September 27 2016
Home / Lain-Lain / Super Kool: Jika heroin kartun Disney itu realiti (11 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

19 comments

  1. cool nye mcm btul jep…

  2. MULAN ke yang baju hijau tu.. cantik..

  3. PRINCESS JASMINE (Aladdin)pun sangat cantik..

  4. little mermaid tu skali pandang cam muka Nora Danish pun ada jugak. haha.

  5. HAAH LA LITTLE MERMAID 2 SBIJIK CAM NORA KSAYANGAN AQ LER

  6. pic ke 5 yg pkai necklace biru tuh cam amber chia lak bile tgk.. =)

  7. snow white tu mcm Cristina Suzanne Stockstill, little mermaid mcm nora danish

  8. lawa giler….i loike

  9. JASMINE SGT CNTQ

  10. Jasmine dari Aladdin..so so beautiful. Sekilas pandang mcm Kim Kardashian (with small bust)..hahahaa

  11. princess jasmine tu mcm muke kim kardashian lak..

  12. gambar no.2 tuacam muka mak MCM BAGUS je…

  13. pic 1: mcm go ara..tang mata kot
    si pocahontas: mcm kimora lee simmons versi kurus…LOL

  14. haha steady ehh ….

  15. kartun cina paling cun

  16. Wah semua cartoon favourite aku! Aku membesar ngan semua cite2 nih!!

    Tgk klu aku bleh igt nama dorang dari atas ke bawah:

    Belle (Beauty & The Beast) <–my all time fav character!!!
    Ursula (The Little Mermaid) <–serius sebijik cam muka makcik becok yang aku salu jumpa!!
    Tiana (The Princess & The Frog)
    Snow White (Snow White & The 7 Dwarfs)
    Pocahontas (Pocahontas)
    Mulan (Mulan)
    Megara (Hercules)
    Ariel (The Little Mermaid)
    Jasmine (Aladdin)
    Esmeralda (Hunchback of Notredame)
    Aurora (The Sleeping Beauty)

  17. at least letaklah mana source ko dapat. takdak etika hang ni

  18. i vote for ariel! mmg sgt nora danish..hihi..comel..jasmine pon cntik..

counter statistics