Tuesday , October 21 2014
Home / Lain-Lain / Super Kool: Konsep rumah bawah tanah masa hadapan (8 gambar)

Super Kool: Konsep rumah bawah tanah masa hadapan (8 gambar)

Sangat kool rumah ni, yang pasti, ini takkan berlaku di Malaysia walaupun tanah kita luas! Ape pun, kalau nak tau, kos rumah ni je dah 1.25 million pound sterling, hokkay! Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

8 comments

  1. cantik nye…………tp nak dok sorang takut nyeeeeeeeeeeeeee

  2. datang beruang datang macamana pemilik tu……….

  3. Bagus nie untuk mereka2 yang x suka BERJIRAN…..

  4. walaupun kosnya mahal tp in the long run sgt berbaloi (utk UK la). Masa winter rumah tu panas, so jimat duit heater, masa summer rumah tu sejuk, jimat pula duit pasang kipas/air-cond (based on info dapat dr Grand Designs – http://www.channel4.com/programmes/grand-designs)

  5. kalau konsep mcm ni ada kat malaysia mmg boleh, tapi setiap glass tu kena letak grill..komfem nmpk jadi mcm penjara

  6. ni bukan rumah bawah tanah..adooiii…ni rumah tepi tanah…sama lah macam rumah2 lereng bukit…ingat kan betul2 rumah bawah tanah a.k.a dalam tanah….HAHAHA…kne TROLL je korg ni…

  7. rumah bawah tanah mati pn dlm tanah..hahahaaaa.

  8. rumah bawah tanah mati pn terus dlm tanah..hahaha

counter statistics