Monday , December 5 2016
Home / Ngetop / Super Kool: Lukisan fantasi scuba diving

Super Kool: Lukisan fantasi scuba diving

Amaran! Gambar ini sebesar 1.2 Megabait. Jika anda menggunakan berukband, sila standby tisu untuk berdarah hidung tunggu loading gambar di bawah. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

15 comments

  1. Opss… Linked incorrectly

  2. pe nie xdpt tgk pn…!!!!

  3. Fuhhh…sungguh hebat fantasi pelukis ini.

  4. terbaik la….cm btol2….

  5. dah betulkan.. sorry for the problem uols

  6. peghhh…..kagum kot…lawa siot..terasa cam tgok cite kartun pulak masa tgok lukisan ni!!!!

  7. wahhhhhh! feel it when scrolll it…. perghhhhh!!!

  8. as if sedang berada di bawah sana dan mengalaminya dengan mata kepala sendiri…

  9. superb !!

  10. klu korg scroll laju2 dri ats ke bwh,korg akn rsa mcm korg tgh tgk dlm keadaan brpusing…

  11. Subhanallah, hebatnyaaaaaaaa. Tak tahu nak describe cane lagi. Cantik sangat!:)

  12. amazing!!! cm aku di dlm air tu

  13. wow!!its amazing~hebat gler!!

counter statistics