Tuesday , September 27 2016
Home / Pelik / Super Kool: Taman Ilusi 3D yang memukau di Paris

Super Kool: Taman Ilusi 3D yang memukau di Paris

Pening lalat kami melihat gambar ni. Mana taknye, taman ini adalah taman biasa namun hasil idea Francois Abelanet, ia menjadi satu taman yang berbentuk ala sfera 3D apabila dilihat pada suatu sudut. Lagi gambo after le lompat.

Sumber dipetik: Izismile

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

15 comments

  1. mmg sangat kreatif.sakit mata aku nengok.. mmg geliga r mamat ni.:)

  2. aduh sakit mata tgok..mcm illusion pun ade…:)thnx untuk entry mnarik ni..hehe

  3. sakit mala la

  4. sakit mala….apakah itu??

    tgk gune mala ke hehe

  5. kakak_vavavoom

    ye very kreatif ..bravo mamat ni…

  6. Memang pening lalat aku d buatnye,adoi doi..

  7. i wonder when i can see this in Malaysia… mungkin kt sini semua org ikut "default setting" atau "follow by the book".

  8. macam bola golf pun ada

  9. wah!! menakjubkan!..kreatif kan??

  10. adoiii.. pening mata aku tgok…

counter statistics