Sunday , November 19 2017
Home / Isu Semasa / Super Kool: Wingsuit yang awesomeness1!

Super Kool: Wingsuit yang awesomeness1!

Wingsuit flying ni merupakan sukan manusia terbang di udara menggunakan jumpsuit yang spesel dipanggil wingsuit. Kalau uolls tengok Transformer Dark of The Moon yang tak best tu, korang akan perasaan tentera Amerika menggunakan peralatan yang awesome ini untuk masuk ke bandar mase Decepticon sudah menawan New York. Video di atas ini video dari pandangan seorang wingsuit terbang di kawasan pergunungan. Saksikan kelajuannya pada minit ke 1:33.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harga Minyak 14-20 September 2017

Pengumuman harga terbaru dan terkini bagi minyak RON95, RON97 dan Diesel untuk mingguan mulai 14 ...

2 comments

  1. Mula2 dok fikir, cemana la dia nak landing, bila dah laju camtu. Lepas tu baru teringat balik citer transformers tu, landing pakai parachute. Kira awesome la jugak boleh terbang2 camni. Kalo boleh terbang dari satu negara ke satu negara, tak payah naik kapal terbang kan. Hihi~

  2. Masukkan teks di sini!

counter statistics