Monday , September 26 2016
Home / Pelik / Super Kreatif: Arca ikan besar diperbuat dari bahan buangan (11 gambar)

Super Kreatif: Arca ikan besar diperbuat dari bahan buangan (11 gambar)

Arca ikan gergasi ini dibuat menggunakan botol plastik yang dibuang. Ia berada di pantai Rio de Janiro, Brazil. Cantik arca ni, uols belum tengok lagi bile malam menjelma. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

19 comments

  1. WOW…….Chantik…….

    Kat Malaysia SAMPAH MASYARAKAT ramai boleh di buat ARCA ker…????

  2. cantekny……. like…like..like… 🙂

  3. kreatifnya mereka ni… 🙂

  4. cantiknyer..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Minah tonggeng

    Sarip dol berapa umo ko huh? Bernas betul soalan ko mengenai sampah masyarakat msia.sampah mskat msia boleh dijadikan tong sampah. Letak dimana 2 tpt buangan sampah.

    • Rules No 1 : never tell and remember your AGE… sebab kalau tahu sure akan jadi TUA…. Hidup Biar Selamber….

  6. dekat tempat saya pon ada arca besar jugak arca naga

  7. cara recycle botol yg bijak

  8. hebat ciptaan allah..bg akal kt manusia boleh fikir plak buat arca mcm ni..amazing!!!

  9. perghhhh… rs nk grg je ikan ni..wakakakakak

  10. cantiknya.. orang ini creative la

  11. baruleeeeeee…bersih dan kreatif….jgn bersih cam kat malaysia….kotor habisssssssss………….

  12. alaaaaaaaa………tu jer………………hai orang sekarang mcm2 la,,,

counter statistics