Tuesday , September 27 2016
Home / Isu Semasa / Super Kurang Ajar: Anak muda marah nenek turun bas (video)

Super Kurang Ajar: Anak muda marah nenek turun bas (video)

Ape nak jadi budak muda zaman sekarang. Sentiasa hormati orang tua, tidak kire siapa mereka. Kalau buruk peel mereka, jauhkan diri daripada mereka, jangan marah mereka macam dalam video ni. Isk isk isk.

Punce berasal apabila nenek tersebut terlambat menekan loceng bas yang membuatkan anak muda ini marah dan memarahi nenek tersebut. Orang ramai walaubagaimanapun mengecam tindakan anak muda tersebut.

 

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

23 comments

  1. elok dipanah petir jer budak sekor ni..geram jer bila dia katar "you die sooner then me"..aper dia ingat dia malaikat maut…gondol…eee gerammmm

  2. Cam kat singapore je.. Org cina memang kurang ajar cam tu

    • memang kat spore..kebanyakkan remaja dan org muda kat sini mcm kurang didikan saya tengok..saya saksikan sendiri,kalau dlm mrt jarang anak muda yang angkat dari tempat duduk untuk memberikan kepada org tua atau pun kanak 2 dan ibu ibu yg mengandung..

  3. Cina kurang ajar,bastard,sial pi mampus semua org cina di dunia ni barulah aman kita

  4. Kalau lah ade kat situ time tu.. Memang dah kene tapak muke mamat tuh…
    geram lak aih…

  5. paluiii pya budak..mati ko sana

  6. kurang ajar laa budak tu…kalau aku ada sana………memang budak tu mati dulu drpda nenek yang tak bersalah …………

  7. takde kontol punye jantan… dengan orang tua ajak gaduh… berani sangat, cuba dia cakap macam tu dengan budak2 yang sebaya dengan dia.. silap2 dia yang mati kena belasahand kena buang ditepi semak…. terer sangat jangan naik public transport la….!

  8. sandrianasiska

    It is.in singapore

  9. nek bas pn mau gado..dh eksen ape kes nek bas..xde kete ke oii..wakakak

  10. harap2 bila dia tua nanti,org pula buat dia mcm tu..

  11. Tak semua lah…. Tapi cina Singapore 80 peratus memang kiasu!!!!

    Dari bab makan sampai nak ke ber@k ! Semua nak berebut!

    Mcm besok nak mampos!

  12. aku pon agak ni kt singapore…kat msia jarang yg tak beradap camni….huhu

  13. cam kat mesia je..ada awek baju itam tu ckp "don't push an old lady like that lah". org mesia ni, klu speaking mat saleh ni suka tambah 'lah".

  14. bengong nye manusia…xde akal…klu nk cpt sgt, drive la sndr…xde kete la tuh…belagak plak..

  15. Anak muda sekarang ni memang RAMAI yang KURANG AJAR dgn orang tua. Siap boleh nak pukul dan ugut tu. Budget macam hebat sangat la konon. Kena kejar dgn gangster dah tercirit. Piiirahhhh!!!

  16. space cop gaban

    Rasa nak terajang jer….baik ramai2 pakat tolak dia turun dari bas tu.Kureng ajar!

  17. Anak HARAM …
    !!

  18. Ini anak babi bermata sepet! Byk kat singapore.

  19. umah blkg ikea

    ini namanya babi

  20. wei, jgn main2 bab bangsa ley, sume bangsa pon ade sikap mcm ni, just x tnjuk je.. dont be racist.

counter statistics